VERKOPEN & VERHUREN

Bent u op zoek naar een professional die u adviseert en begeleidt bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Wij maken graag met u kennis.
» LEES MEER

AANKOPEN & AANHUREN

Wij begeleiden onze opdrachtgevers met de zoektocht naar een geschikt huur- of kooppand. Samen gaan we op zoek naar de meest ideale huisvestingslocatie tegen de meest gunstige voorwaarden.
» LEES MEER

HERONDERHANDELINGen

Is uw huidige huurovereenkomst nog marktconform? In veel gevallen zijn er grote financiële of juridische voordelen te behalen. Schaub & Partners adviseert en begeleidt u tijdens de heronderhandelingen van uw overeenkomst.
» LEES MEER

CONSULTANCY

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om onze opdrachtgevers van dienst te zijn met allerhanden vastgoedvraagstukken. Wij maken daarom graag een advies op maat voor u of uw organisatie.
» LEES MEER

TAXATIES

Bent u op zoek naar een vakkundige taxateur voor uw bedrijfs-, winkel- of kantoorpand? Schaub & Partners is expert in de waardering van bedrijfsmatig en complexmatig onroerend goed in de regio Groot-Rotterdam.
» LEES MEER

BELEGGINGEN

Schaub & Partners treedt op als adviseur bij het verkopen en/of aankopen van beleggings onroerend goed met als doel een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.
» LEES MEER

REFERENTIES

NIEUWS

Van der Vorm Vastgoed verkoopt kantoorgebouw in Rhoon

Marlow Navigation heeft het kantoorgebouw “Albrandsstate” gelegen aan de Oever 1-5 te Rhoon van Van der Vorm Vastgoed gekocht.  Het betreft een kantoorruimte van totaal circa 2.620 m2 (BVO) verdeeld over het souterrain, begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting trad op namens verkoper Van der Vorm Vastgoed.

» LEES MEER

Uit ons aanbod

Gardermoenbaan 25
3045 AX Rotterdam
356m² Kantoorruimte | € 3.850 p.m.

BEKIJK OBJECT
Linschotenstraat 20 B
3044 AW Rotterdam
580m² Bedrijfsruimte | € 3.600 p.m.

BEKIJK OBJECT
Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
1640m² Kantoorruimte | Op aanvraag — € 230.000 p.j.

BEKIJK OBJECT

SCHAUB & PARTNERS

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is een jong, dynamisch team met een echte Rotterdamse hands-on mentaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed in met name de regio Rotterdam.


Afspraak maken