Lupinestraat 1, Capelle Aan Den Ijssel

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud
Prijs
Wijk
Bloemenbuurt-West
Postcode
2906 CV Capelle Aan Den Ijssel
Object type
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
2292m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Namens Stichting Laurens begeleidt Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting de verkoop middels openbare inschrijving van het beleggingsobject aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel.

  Betreft:
  Een volledig verhuurd woon-/zorgcomplex ten behoeve van begeleid wonen aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel (bouwjaar omstreeks 2000). Verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn er circa 44 zit-/slaapkamers met eigen sanitair en zijn er per verdiepingsvleugel diverse gemeenschappelijke ruimten zoals keuken, woonkamer en een wasgelegenheid. Het object is volledig verhuurd aan één huurder en is in 2019 intern volledig verbouwd.

  Metrage (conform NEN2580)
  BVO VVO
  Begane grond: 902,74 812,04
  1e verdieping: 785,23 693,48
  2e verdieping: 876,21 786,78
  3e verdieping: 33,79 0,00
  Totaal: 2.597,97 2.292,30

  Locatie
  Het object is gelegen in de wijk Schenkel in de Gemeente Capelle aan den IJssel, nabij de grens met Rotterdam. De directe omgeving kenmerkt zich met name als woongebied, tevens is IJsselland Ziekenhuis nabij.

  Openbaar vervoer
  Op circa 700 meter ligt Metrostation Schenkel, vanaf hier is NS-station Rotterdam Alexander binnen enkele minuten te bereiken. Ook NS-station Rotterdam Blaak is met een directe metroverbinding snel te bereiken. Hierdoor ligt het centrum van Rotterdam en Winkelcentrum Alexandrium binnen handbereik.

  Auto
  Zowel de A20 als A16 zijn snel te bereiken, respectievelijk via de Prins Alexanderlaan en de Abraham van Rijckervorselweg. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

  Kadastrale gegevens
  Gemeente: Capelle aan den Ijssel
  Sectie: A
  Nummer: 7250
  Grootte: 19 are 90 centiare
  Eigendomssituatie: Eigendom

  Bestemmingsplan
  De publiekrechtelijke bestemming is conform het bestemmingsplan Schenkel-Zuid: “Wonen met functieaanduiding Maatschappelijk”.

  Het bestemmingsplan en meer informatie hierover vindt u op de openbare website www.ruimtelijkeplannen.nl.

  Energielabel
  Energielabel A

  Huurgegevens
  Het object is volledig en langjarig verhuurd aan een grote GGZ instelling. De jaarlijkse huur bedraagt circa € 286.633,-- euro per jaar (vrij van BTW). De huidige huurperiode loopt nog circa 8 jaar en 5 maanden (behoudens een eenmalige breakmogelijkheid in 2024).

  Gebruik
  Woonruimte ten behoeve van cliënten van Huurder die zorg en begeleiding ontvangen van Huurder omdat zij niet zelfstandig meer kunnen wonen.

  Procedure
  Verkoop vindt plaats doormiddel van een “Openbare Inschrijving”, waarbij geïnteresseerde vanaf 16 augustus tot uiterlijk 2 oktober 2020, in de gelegenheid worden gesteld een bieding uit te brengen met inachtneming van de procesvoorwaarden.

  Dataroom
  De informatieverstrekking geschiedt middels een dataroom. Na ondertekening van de Deelname Verklaring kunt u toegang krijgen tot deze informatie. Een aanvraag voor toegang kunt u toesturen aan info@schaub.nl.

  Vraagprijs
  Er is geen vraagprijs van toepassing. Geïnteresseerde worden uitgenodigd om naar eigen inzicht een bieding uit te brengen.

  Leveringsdatum
  Uiterlijk op 31 december 2020.

  As-is, Where-is
  Levering geschiedt in zogenaamde “As is, Where is” staat. Voor een nadere omschrijving verwijzen wij u naar de dataroom.

  Bezichtigingen
  Op afspraak.

  Verkoopbegeleiding
  Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. heeft van Stichting Laurens de exclusieve opdracht om de verkoop van dit object te begeleiden. Geïnteresseerde, gegadigden en/of diens adviseurs dienen zich met betrekking tot al het geen hiermee verband houdende rechtstreeks tot Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting te wenden.

 • Locatie

  [ { "address": "Lupinestraat 1", "zipCode": "2906 CV", "city": "Capelle Aan Den Ijssel", "lat": 51.9339684, "lng": 4.5714507, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  Status
  Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Object type
  Kantoorruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  2001

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  2292m²
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Lentedans 51 C
2907 AX Capelle Aan Den Ijssel
Kantoorruimte 128m²
Verhuurd
Dorpsstraat 36
2902 BD Capelle Aan Den Ijssel
Kantoorruimte 332m²
Verhuurd
Klaverbaan 82
2908 KD Capelle Aan Den Ijssel
Kantoorruimte 150m²
Rietbaan 40
2908 LP Capelle Aan Den Ijssel
€ 105 p.m2.p.j
Kantoorruimte 2280m²