Plaza, Moerdijk

Kenmerken

Prijs
Locatie
industrieterrein
Postcode
Moerdijk
Object type
Bedrijfsruimte Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
11.176m²
Units vanaf
3.373m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft:
  Een drietal percelen op bedrijventerrein Plaza te Moerdijk, vanaf circa 3.373 m2 tot een aaneengesloten kavel van 11.176 m2. Twee kavels zijn gelegen op een zichtlocatie vanaf de afrit van de snelweg A17/A59. De andere kavel is gelegen direct bij de entree van bedrijventerrein Plaza.

  Locatie/bereikbaarheid:
  Het bedrijventerrein Plaza maakt onderdeel uit van het Haven- en Industrieterrein Moerdijk. Dit gebied wordt grotendeels gekenmerkt door de vestiging van bedrijven in de grootschalige productie, opslag, en distributie van een grote diversiteit aan producten. In totaal zijn er ca 400 bedrijven gevestigd. Het gebied beslaat zo’n 2.600 hectare en is daarmee één van de grootste bedrijventerreinen van Nederland, gunstig gelegen en goed te bereiken via de modaliteiten zeevaart, binnenvaart, wegvervoer en spoor. Het bedrijventerrein ligt op slechts 30 min. afstand van Rotterdam Airport.

  Het bedrijventerrein Plaza wordt met name gekenmerkt door bedrijven die actief zijn in vervoer & opslag, logistiek, groothandel en distributie. Tevens zijn er enkele dienstverlenende instellingen aanwezig, waaronder brandweer en politie. Het bedrijventerrein Plaza heeft een bovenregionale uitstraling maar is daarnaast interessant voor internationaal opererende bedrijven.

  Bestemming:
  Het vigerende bestemmingsplan voor Plaza luidt: “Voorzieningencentrum, bestemd voor bedrijven en voorzieningen van verzorgende, ondersteunende en/of facilitaire aard ten dienste van op het industrieterrein gevestigde bedrijven”;Alsmede:“andere industriële of ambachtelijke bedrijven behorende tot de binnen de bestemming bedrijfsdoeleinden toegelaten bedrijven”. Het bestemmingsplan gaat uit van een bebouwingspercentage van 50% van het perceel. De bouwhoogte bedraagt maximaal 20 meter. Tevens is het toegestaan om reclamemasten te plaatsen met een maximale hoogte van 25 meter.


  Kadastrale gegevens en oppervlakten :
  Perceel 1 Perceel 2 Perceel 3
  Grootte: 34 are en 13 centiare 33 are en 73 centiare 78 are en 3 centiare
  Grond situatie eigen grond eigen grond eigen grond

  Perceel 2 en 3 kunnen tevens aaneengesloten geleverd worden. Het totaal aaneengesloten beschikbare metrage betreft derhalve 11.176 m2.

  Koopsom:
  Op aanvraag.

  Koopovereenkomst:
  In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zal de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

  Zekerheidsstelling:
  Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

  Notariskantoor:
  Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

 • Locatie

  [ { "address": "Plaza 0", "zipCode": "", "city": "Moerdijk", "lat": 51.667081041007, "lng": 4.5931678283142, "heading": -172.74448959901, "pitch": -26.364320272719 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  Status
  Beschikbaar

  Bouw

  Object type
  Bedrijfsruimte Kantoorruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  11.176m²
  Units vanaf
  3.373m²

  Omgeving

  Ligging
  industrieterrein
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?