Aelbrechtskolk 3, Rotterdam

Kenmerken

Verhuurd
Wijk
Delfshaven
Locatie
woonomgeving
Postcode
3025 HA Rotterdam
Object type
Winkelruimte
Bouwjaar
1910
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
1353m²
Verdiepingen
3
Front breedte
2200
Units vanaf
1353m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft:
  Grootschalige winkel-/bedrijfsruimte gelegen aan de Aelbrechtskolk 3 – 9 te (3025 HA) Rotterdam. Het betreft totaal circa 1.353 m2 verdeeld over het souterrain, begane grond, en 1e verdieping in een statige pand uit begin 1900 op een zichtlocatie. Tevens heeft de winkel een uniek uitzicht op de historische Delfshaven. Het object is centraal gelegen tussen de Aelbrechtskolk en de Schans, aan beide zijden van het object bevindt zich een entree. Het object is laatstelijk in gebruik geweest als expositie- en verkoopruimte van antiek en toebehoren.


  Locatie:
  Delfshaven is van origine een recht van Delft op een haven om te zijn voorzien van een eigen scheepvaartverbinding. De Aelbrechtskolk is vanuit vroeger een schutssluis welke voorkwam dat schepen met de sterke stromingen kregen te maken door de hoogteverschillen van het water. De eerste sluis heeft zich bevonden direct voor de betreffende winkelruimten.

  In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, waaronder Café De Oude Sluis, Stadsbrouwerij de Pelgrim, Café Soif en Tapperij Vanouds ’t Kraantje. Daarnaast is winkelgebied Schiedamseweg direct om de hoek gelegen, hier zijn naast diverse kleinschalige winkelformules ook landelijke ketens gevestigd zoals de Etos, Jumbo, McDonalds en Kruidvat.


  Bereikbaarheid:
  Zowel met de auto (Schiedamseweg en Tjalklaan - autosnelweg A20) als met het openbaar vervoer (op 200 meter metrostation Delfshaven alsmede diverse tramverbindingen) is de Aelbrechtskolk binnen enkele minuten goed te bereiken. Eveneens is de Aelbrechtskolk via de Maastunneltracé richting Zuid snel bereikbaar via de Rochussenstraat.


  Oppervlakte:
  Souterrain: 544 m2
  Begane grond: 642 m2
  1e verdieping: 169 m2
  Totaal: 1.353 m2


  Parkeren:
  Op eigen terrein zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar. Er kan (tegen betaling) langs de openbare weg worden geparkeerd eventueel middels parkeervergunningen.


  Kenmerken & voorzieningen:
  De ruimten worden in casco staat verhuurd. Onderhoud, herstel en-/of vervanging van in het gehuurde aanwezige en/of aangebrachte inrichtingscomponenten welke geen onderdeel van het Casco uitmaken zijn voor rekening en risico van Huurder.


  Huurprijs:
  Op aanvraag.


  Servicekosten:
  In overleg.


  Huurtermijn:
  5 jaar + aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn bespreekbaar.


  Huurbetalingen:
  Per kalendermaand vooruit te voldoen.


  Huurprijs indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


  Omzetbelasting:
  Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur.


  Huurgarantie:
  Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen op basis van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.


  Huurovereenkomst:
  Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) of standaard ROZ-model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie september 2012).

 • Locatie

  [ { "address": "Aelbrechtskolk 3", "zipCode": "3025 HA", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9095556, "lng": 4.4481969, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Status
  Verhuurd

  Bouw

  Object type
  Winkelruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1910
  Onderhoud binnen
  Goed
  Onderhoud buiten
  Uitstekend

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  1353m²
  Units vanaf
  1353m²
  Verkoopoppervlakte
  1353m²

  Indeling

  Verdiepingen
  3

  Omgeving

  Ligging
  woonomgeving
  Welstandklasse
  B1
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Parklaan 32
3016 BC Rotterdam
Kantoorruimte 262m²