Aelbrechtskolk 45 B, Rotterdam

Kenmerken

Verhuurd
Wijk
Bospolder
Locatie
kantorenpark, woonomgeving
Postcode
3025 HB Rotterdam
Object type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1917
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
76m²
Verdiepingen
1
Units vanaf
76m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft:
  Klassieke, recentelijk gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping aan de Aelbrechtskolk 45-B te Rotterdam. Het betreft totaal circa 76 m2 VVO verdeeld over de entree en 1e verdieping in het statige pand uit 1917 gelegen op een zichtlocatie. Tevens heeft het kantoor een fraai uitzicht over het historische Delfshaven. Het object is centraal gelegen op de Aelbrechtskolk, tegenover de bekende Pelgrimvaderskerk.


  Locatie:
  Delfshaven is van origine een recht van Delft op een haven om te zijn voorzien van een eigen scheepvaartverbinding. De Aelbrechtskolk is vanuit vroeger een schutssluis welke voorkwam dat schepen met de sterke stromingen kregen te maken door de hoogteverschillen van het water. De eerste sluis heeft zich bevonden direct voor de betreffende winkelruimten.

  In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, waaronder Café De Oude Sluis, Stadsbrouwerij de Pelgrim, Café Soif en Tapperij Vanouds ’t Kraantje. Daarnaast is winkelgebied Schiedamseweg direct om de hoek gelegen, hier zijn naast diverse kleinschalige winkelformules ook landelijke ketens gevestigd zoals de Etos, Jumbo, McDonalds en Kruidvat.


  Bereikbaarheid:
  Zowel met de auto (Schiedamseweg en Tjalklaan - autosnelweg A20) als met het openbaar vervoer (op 200 meter metrostation Delfshaven alsmede diverse tramverbindingen) is de Aelbrechtskolk binnen enkele minuten goed te bereiken. Eveneens is de Aelbrechtskolk via de Maastunneltracé richting Zuid snel bereikbaar via de Rochussenstraat.


  Oppervlakte:
  Aelbrechtskolk 45-B
  Kantoorruimte circa 76 m2 VVO


  Parkeren:
  Er kan (tegen betaling) langs de openbare weg worden geparkeerd eventueel middels parkeervergunningen.


  Kenmerken & voorzieningen:
  De ruimten worden in gerenoveerde staat aangeboden. Onderhoud, herstel en-/of vervanging van in het gehuurde aanwezige en/of aangebrachte inrichtingscomponenten welke geen onderdeel van het gehuurde uitmaken zijn voor rekening en risico van Huurder.


  Huurprijs:
  € 1.095,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.


  Servicekosten:
  Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met (NUTS-) leveranciers.


  Huurtermijn:
  5 jaar + aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.


  Huurbetalingen:
  Per kalendermaand vooruit te voldoen.


  Huurprijs indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


  Omzetbelasting:
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In het geval dat de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.


  Huurgarantie:
  Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen op basis van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.


  Huurovereenkomst:
  Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) of standaard ROZ-model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie september 2012).


  Aanvaarding
  In overleg.

 • Locatie

  [ { "address": "Aelbrechtskolk 45", "zipCode": "3025 HB", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9085895, "lng": 4.4481184, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Status
  Verhuurd

  Bouw

  Object type
  Kantoorruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1917
  Onderhoud binnen
  Goed
  Onderhoud buiten
  Goed

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  76m²
  Units vanaf
  76m²

  Indeling

  Verdiepingen
  1
  Voorzieningen
  Toilet, Pantry

  Omgeving

  Ligging
  kantorenpark, woonomgeving
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Glashaven 107 - 107
3011 XG Rotterdam
Kantoorruimte 80m²
Verhuurd
Van Speykstraat 141
3014 VJ Rotterdam
Winkelruimte 150m²
Verhuurd
Schulpplein 13
3087 NA Rotterdam
Bedrijfsruimte 180m²