Albert Plesmanweg 35 G, Rotterdam

Kenmerken

Wijk
Waalhaven Zuid
Postcode
3088 GA Rotterdam
Object type
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1991-2000
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
156m²
Units vanaf
156m²

Download Brochure


Omschrijving

Betreft
“Het Waalschip” is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit bedrijfsruimten en kantoorruimten, plaatselijk bekend als Albert Plesmanweg 35 – 43 te (3088 GB) Rotterdam.

Sinds 2022 heeft het Waalschip een nieuwe eigenaar, die de komende jaren fors zal investeren in verbetering van de kwaliteit, uitstraling en verduurzaming van het gebouw.

De bedrijfsruimten beschikken over een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 156 m2 (conform NEN 2580) en zijn gesitueerd aan de achterzijde van het complex. Iedere bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur en een entresol verdieping.

Optioneel kan de bedrijfsruimte worden uitgebreid met de huur van kantoorruimte vanaf circa 40 m2.

Oppervlakte/indeling
Begane grond: 115,1 m2
Entresol 40,6 m2
Totaal: 155,7 m2

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd ten behoeve van huurders en bezoekers van het Waalschip. Daarnaast zijn er langs de openbare weg diverse (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie
Het gebouw is gelegen in het Waalhaven-Zuid gebied in de directe omgeving van met name bedrijven en instellingen die zich bezig houden met activiteiten die gelieerd zijn aan de haven en de transportsector. Gerenommeerde bedrijven als de Broekman Groep, VARO energy, Evergreen, Hapag Lloyd, Steinweg Handelsveem, C.H. Robinson en Samskip zijn reeds gevestigd in de directe omgeving.
 
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te noemen. Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid ligt vrijwel direct aan de A15 centraal tussen de op- en afritten Pernis en Charlois. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast is het centrum van Rotterdam snel te bereiken via de Maastunnel.

Het gebouw is middels het openbaar vervoer te bereiken met de bus. Er bestaat een directe verbinding met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.

Beschikbaarheid
Onderstaande treft u het actuele aanbod van bedrijfsruimten in Het Waalschip. De getoonde huurprijzen zijn inclusief het medegebruik van gemeenschappelijke vergaderruimten en parkeerplaats. Informeer naar de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden.

Unit Totaal metrage Begane grond Entresol Huurprijs per maand Beschikbaar per
Unit 35 G (155,7 m2) 115,1 m2 - 40,6 m2 - € 1.350,-- - 1 januari 2023

Alle units hebben 1 parkeerplaats ter beschikking.

Naast bovenstaande bedrijfsruimten zijn er diverse kantoorruimten vanaf 41,1 m2 tot circa 500 m2 in bedrijfsverzamelcomplex “Het Waalschip” beschikbaar.


Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijs
Vanaf € 1.350,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten
€ 125,-- per maand exclusief BTW.

Huurbetalingen
Per maand/kwartaal vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

Omzetbelasting
Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Conform de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

Beschikbaar
In overleg

Disclaimer
Alle informatie in deze brochure is met zorg samengesteld. Deze brochure bevat geen voorstel en/of bindend aanbod en is enkel bedoeld om partijen te informeren over de mogelijkheden en als uitnodiging om in contact te treden met Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.. De informatie is mede gebaseerd op door derde(n) verstrekte gegevens. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. is gerechtigd om op ieder moment de hierin vermelde informatie en/of voorwaarden aan te passen en is nimmer aansprakelijk voor de gevolgen veroorzaakt door de onjuistheid van de vermelde gegevens en informatie.

Kenmerken

Overdracht

Servicekosten
€ 125
Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
156m²
Units vanaf
156m²

Documenten

Locatie

[ { "lat": 51.875305, "lng": 4.452544, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Van Speykstraat 141
3014 VJ Rotterdam
150m² Winkelruimte |

Verhuurd
Groene Hilledijk 268
3074 AE Rotterdam
120m² Winkelruimte |

Verhuurd
Schiekade 119
3033 BJ Rotterdam
137m² Kantoorruimte |