Boompjes 406, Rotterdam

Kenmerken

Verhuurd
Wijk
Stadsdriehoek
Locatie
kantorenpark, woonomgeving, overig
Postcode
3011 XZ Rotterdam
Object type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1988
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
767m²
Verdiepingen
1
Units vanaf
346m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft:
  De gerenoveerde kantoorruimten maken onderdeel uit van de zeer herkenbare gebouwen “Schoener”, “Clipper” en “Galjoen”. De begane grond biedt ruimte voor diverse praktijk- en kantoorruimten. Op de 1e verdieping is kantoorruimte gelegen met een spectaculair uitzicht over de Maas, het Noordereiland, de Erasmusbrug en de Leuvehaven. Op de hoger gelegen verdiepingen bevinden zich –appartementen. De appartementen beschikken over een eigen entree, waardoor bewoners en kantoorgebruikers elk een eigen toegang hebben. De kantoorruimten zijn onlangs gerenoveerd doormiddel van een nieuwe entree op de begane grond, nieuwe toiletgroepen, geëgaliseerde vloer en gesausde wanden. Het pand beschikt over een inpandige parkeergarage.

  Op dit moment is er kantoorruimte beschikbaar in gebouw “Clipper” (geel). In totaal is er circa 767 m2 beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 346 m2.


  Locatie:
  De Boompjes is de doorgaande weg tussen de Ring Rotterdam, het Centrum en de Erasmusbrug. Direct achter de Boompjes is het Wijnhaveneiland gelegen. Het Wijnhaveneiland is enorm in ontwikkeling en word hierdoor gezien als een van de meest kansrijke gebieden binnen het centrum. De directe omgeving is de afgelopen jaren opgewaardeerd naar een levendige woon-werkomgeving. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden gevestigd en gerenommeerde bedrijven zoals EY, Maersk en Rijkswaterstaat.

  De komende jaren zal de directe omgeving verder transformeren naar een verdicht gebied met een gemengd binnenstedelijke programma en veel binnenstadsbewoners. Het Wijnhaveneiland valt in de hoogbouwzone, waardoor er de komende jaren in de directe omgeving diverse grootschalige ontwikkelingen op de planning staan zoals Up:town (107 meter hoog), Bright (70 meter hoog), The Terraced Tower (110 meter hoog), The Muse (74 meter hoog).


  Bereikbaarheid:
  Het object is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus, tram, metro) is deze kantoorruimte uitstekend bereikbaar. Metrostation Leuvehaven en NS-station Blaak zijn op loopafstand gelegen. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.


  Oppervlakte:
  Gebouw “Clipper” – Boompjes 406 – 412 – Toren 2
  1e verdieping (unit 3) : ca. 767 m2


  Parkeergelegenheid:
  Het pand beschikt over diverse eigen individuele parkeerplaatsen, zowel in de inpandige parkeergarage als beugelparkeerplaatsen. Er wordt een parkeernorm van 1:75 gehanteerd. De huurprijzen voor de parkeerplaatsen zijn:

  Parkeerplaatsen (binnen): € 1.750,-- per parkeerplaats per jaar;
  Parkeerplaatsen (buiten): € 1.500,-- per parkeerplaats per jaar

  Daarnaast is op 50 meter de openbare parkeergarage De Boompjes met ruim 600 parkeerplaatsen gelegen, hier kunnen eventueel via de Gemeente Rotterdam abonnementen worden afgesloten.


  Kenmerken & voorzieningen:
  Het object zal aan huurder worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
  • Gerenoveerde entree;
  • Gerenoveerde toiletgroepen;
  • Liftinstallatie;
  • Kunststofkozijnen met dubbelglas en te openen ramen;
  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • Geëgaliseerde vloer;
  • Blok-/stadsverwarming met radiatoren;
  • Kunststof kozijnen met dubbelglas;
  • Wandkabelgoten met WCD’s.
  Daarnaast zijn in enkele kantoorruimten nog door vorige huurder(s) aangebrachte inrichtingscomponenten aanwezig zoals airconditioning, pantry’s, databekabeling en scheidingswanden etc.


  Huurprijs:
  Kantoorruimte: € 95,-- per m2 per jaar (exclusief BTW en servicekosten).

 • Locatie

  [ { "address": "Boompjes 406", "zipCode": "3011 XZ", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9134512, "lng": 4.4856893, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Servicekosten
  € 29
  Status
  Verhuurd

  Bouw

  Object type
  Kantoorruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1988
  Onderhoud binnen
  Uitstekend
  Onderhoud buiten
  Goed

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  767m²
  Units vanaf
  346m²

  Indeling

  Verdiepingen
  1
  Voorzieningen
  Liften

  Omgeving

  Ligging
  kantorenpark, woonomgeving, overig
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?