Nieuwe Binnenweg 29, Rotterdam

Kenmerken

Onder bod
Prijs
Wijk
Oude Westen
Postcode
3014 GB Rotterdam
Object type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1922
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
410m²
Verdiepingen
3
Units vanaf
410m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft
  Een uniek monumentaal object bestaande uit een verhuurde winkelruimte op de begane grond, entresol en kelder alsmede kantoorruimte gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de Nieuwe Binnenweg 29 te Rotterdam. Het gebouw, naar ontwerp van architect M. Brinkman, is omstreeks 1922-1923 gebouwd als “Arm- en Weeshuis St Jansplaats”. Omstreeks 2009 is de kantoorruimte grondig gerenoveerd, waarbij diverse monumentale details uitstekend bewaard zijn gebleven.

  De winkelruimte is volledig verhuurd (huurgegevens op aanvraag) en de kantoorruimte wordt vrij van huur en gebruik geleverd.

  Er is een dataroom beschikbaar waar gegadigden na ondertekening van een deelname verklaring toegang toe kunnen krijgen. Voor toegang kunt u contact opnemen met Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.

  Locatie
  Het object is gelegen aan het begin van de Nieuwe Binnenweg in het centrum van Rotterdam. De Nieuwe Binnenweg kenmerkt zich met name als winkel en uitgaansgebied. In de directe omgeving zijn naast enkele groot winkelbedrijven zoals de Albert Heijn met name boutique winkels, speciaalzaken zoals Koekela en Schorem. Tevens is er een keur aan horecagelegenheden zoals Stalles, Rotown en het Westerpaviljoen.

  Openbaar vervoer
  Op circa 150 meter ligt Metrostation Eendrachtsplein, vanaf hier is er toegang tot het uitgebreide metronetwrk van Rotterrdam. Tevens zijn er meerdere tramhaltes (Nieuwe Binnenweg en Eendrachtsplein) binnen handbereik met directe verbinding tot NS-station Rotterdam Centraal. Overigens is Rotterdam Centraal op slechts 1200 m afstand gelegen en daardoor ook lopend te bereiken.

  Auto
  Middels de ‘s Gravendijkwal of Maasboulevard zijn zowel de rijkswegen A13, A16 als de A20 snel te bereiken.

  Kadastrale gegevens
  Gemeente: Rotterdam
  Sectie: AF
  Nummer: 1169
  Grootte: 2 are 52 centiare
  Eigendomssituatie: Eigendom
  Monumentenstatus: Beschermd Monument, Gemeentewet

  Bestemmingsplan
  De publiekrechtelijke bestemming is conform het bestemmingsplan Oude Westen: “Detailhandel-2”. Hierdoor is het naast detailhandel tevens het gebruik dienstverlening en/of wonen op de verdiepingen toegestaan.

  Het bestemmingsplan en meer informatie hierover vindt u op de openbare website www.ruimtelijkeplannen.nl.

  Energielabel
  N.v.t.

  Procedure
  Verkoop vindt plaats door middel van een “openbare inschrijving”, waarbij geïnteresseerde vanaf 14 augustus 2020 tot uiterlijk 2 oktober 2020 in de gelegenheid worden gesteld een bieding uit te brengen met inachtneming van de procesvoorwaarden.

  Dataroom
  De informatieverstrekking geschiedt middels een dataroom. Na ondertekening van de Deelname Verklaring kunt u toegang krijgen tot deze informatie. Een aanvraag voor toegang kunt u toesturen aan info@schaub.nl.

  Vraagprijs
  Er is geen vraagprijs van toepassing. Geïnteresseerde worden uitgenodigd om uiterlijk op 2 oktober 2020 12:00 naar eigen inzicht een bieding uit te brengen.

  Leveringsdatum
  Uiterlijk op 31 december 2020.

  As-is, Where-is
  Levering geschiedt in zogenaamde “As is, Where is” staat.

  Verkoopbegeleiding
  Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. heeft van Stichting Laurens de exclusieve opdracht om de verkoop van dit object te begeleiden. Geïnteresseerde, gegadigden en/of diens adviseurs dienen zich met betrekking tot al het geen hiermee verband houdende rechtstreeks tot Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting te wenden.

 • Locatie

  [ { "address": "Nieuwe Binnenweg 29", "zipCode": "3014 GB", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9168289, "lng": 4.4711426, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  Status
  Onder bod

  Bouw

  Object type
  Kantoorruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1922

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  410m²
  Units vanaf
  410m²

  Indeling

  Verdiepingen
  3
  Voorzieningen
  Inbouwarmaturen, Te openen ramen
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  

Vergelijkbare objecten

Van Weerden Poelmanweg 25 - 31
3088 EA Rotterdam
€ 99 p.m2.p.j
Kantoorruimte 4327m²
Verhuurd
Parklaan 46
3016 BC Rotterdam
Kantoorruimte 182m²
Verhuurd
Glashaven 107 - 107
3011 XG Rotterdam
Kantoorruimte 80m²
Verhuurd
Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Kantoorruimte 1640m²