Oude Watering 252, Rotterdam

Kenmerken

Prijs
€ 2.600 p.m.
Wijk
Beverwaard
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
3077 RD Rotterdam
Object type
Winkelruimte
Bouwjaar
1985
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
188m²
Verdiepingen
1
Front breedte
800
Units vanaf
188m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft:
  Diverse winkelunits in Winkelcentrum Beverwaard. Winkelcentrum Beverwaard is het kloppend hart van de Rotterdamse wijk Beverwaard. In het in 2006 volledig gerenoveerde winkelcentrum zijn meer dan 20 winkels gevestigd waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, daarnaast zijn er diverse speciaal zaken gevestigd zoals modezaken en een opticien en ook zijn er diverse horeca gelegenheden. Onder andere de Zeeman, Kruidvat en de Supermarkt Hoogvliet zijn hier gevestigd.

  De centrale ligging van het centrum maakt het winkelcentrum bij uitstek geschikt voor (wijk)activiteiten zoals twee maal per jaar een braderie, een tuinmarkt en diverse kinderactiviteiten die door verenigingen en stichtingen uit de wijk worden georganiseerd.


  Bereikbaarheid:
  De bereikbaarheid middels eigen alsmede openbaar vervoer is zeer goed, wegens de ligging dicht bij afslag IJsselmonde. Hierna volgt u de borden tot aan de Beverwaardseweg. De tram 23 richting Beverwaard stopt bij halte Beverwaard en voorziet hiermee het winkelcentrum van een uitstekende ov-verbinding.

  Tevens biedt het winkelcentrum ruime (gratis) parkeermogelijkheden.


  Adres / Oppervlakte:
  Oude Watering 252 : ca. 188 m²


  Bestemming:
  Conform het bestemmingsplan Beverwaard, onherroepelijk per 02-02-2017, luidt de bestemming ‘Gemengd - 3. Dit houdt in dat op de begane grond winkels, niet geluidsgevoelige maatschappelijke voorzieningen, praktijkruimten alsmede een beperkt aantal horecavestigingen is toegestaan. Wij verzoeken geïnteresseerde om hieromtrent contact op te nemen met de gemeente Rotterdam.


  Kenmerken & voorzieningen
  De objecten worden in casco staat verhuurd, eventuele aanwezige inrichtingscomponenten worden eenmalig in de huidige staat ter beschikking gesteld aan huurder.


  Huurprijs
  Oude Watering 252 : € 2.600,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.


  Servicekosten
  De servicekosten bedragen € 2,-- per m2 per jaar (exclusief BTW) als voorschotbedrag voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.


  Huurtermijn
  5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een afwijkende huurperiode is bespreekbaar.

  Huurbetalingen
  Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.
  Winkeliersvereniging
  Huurder verplicht zich toe te treden als lid van de winkeliersvereniging, alsmede daarvan lid te blijven, zulks gedurende de gehele looptijd, inclusief eventuele verlenging van de huurovereenkomst. De periodiek verschuldigde bijdragen uit hoofde van bedoeld lidmaatschap zullen eveneens door huurder rechtstreeks worden voldaan aan de winkeliersvereniging. Tevens verplicht huurder zich naar verhouding bij te dragen in het door deze vereniging jaarlijks vast te stellen promotiebudget. Inning van deze bijdrage geschiedt via de verhuurder. De periodiek verschuldigde bijdragen uit hoofde van bedoeld lidmaatschap bedraagt op dit moment € 7,80 per m2 exclusief BTW per maand.


  Huurprijsaanpassing
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).


  Omzetbelasting
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.


  Zekerheidsstelling
  Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.


  Huurovereenkomst
  Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie september 2012).

  Aanvaarding
  In overleg, mogelijkheden per direct.

 • Locatie

  [ { "address": "Oude Watering 252", "zipCode": "3077 RD", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8923459, "lng": 4.5694309, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  € 2.600 p.m.
  Servicekosten
  € 2
  Status
  Beschikbaar

  Bouw

  Object type
  Winkelruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1985
  Onderhoud binnen
  Goed
  Onderhoud buiten
  Goed

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  188m²
  Units vanaf
  188m²
  Verkoopoppervlakte
  188m²

  Indeling

  Verdiepingen
  1

  Omgeving

  Ligging
  winkelcentrum, woonomgeving
  Welstandklasse
  B1
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Maasstraat 9 - 11
3016 DB Rotterdam
Kantoorruimte 174m²
Verhuurd
Schulpplein 15
3087 NA Rotterdam
Bedrijfsruimte 180m²
Verhuurd
Slaak 8
3061 CS Rotterdam
Kantoorruimte 140m²
Verhuurd
Innsbruckweg 206
3047 AH Rotterdam
Bedrijfsruimte 358m²