Spangesekade 180, Rotterdam

Kenmerken

Prijs
Wijk
Tussendijken
Postcode
3026 GX Rotterdam
Object type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
115m²
Units vanaf
115m²

Download Brochure


Omschrijving

TRANSFORMATIEOBJECT BESTAANDE UIT TWEE GESCHAKELDE CASCO BEDRIJFSRUIMTES. TOTAAL CA. 114,8 m²

Omschrijving
Namens Havensteder begeleidt Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting de verkoop van twee voormalige bedrijfsruimtes welke getransformeerd kunnen worden naar wonen of een kantoorruimte met bij voorkeur een maatschappelijke functie. Deze objecten worden als één geheel geleverd waarbij Havensteder de kosten voor haar rekening neemt voor het plaatsen van een nieuwe fraaie voorpui welke identiek is aan reeds vernieuwde puien van de omliggende. De verkoop zal plaatsvinden door middel van verkoop bij inschrijving. Het totale metrage van de twee ruimtes bedraagt circa 114,8 m² BVO en maakt onderdeel uit van een appartementencomplex. Het appartementencomplex is gebouwd in 1934 en staat op eigen grond.

Uitgangspunt is verkoop in casco staat volgens het as-is where-is principe. Havensteder zal in de koopovereenkomst opnemen dat er in beide objecten in opdracht van de VVE een nieuwe pui wordt geplaatst. Havensteder zal hiervoor aan de VVE de financiële middelen beschikbaar stellen. Verkoop kan alleen per inschrijving vanaf 20 mei 2023 t/m 4 juni 2023 uiterlijk 14:00 uur met het daarvoor bedoelde inschrijvingsformulier en NDA welke u bij van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting kunt opvragen. Na ontvangst zullen wij u alle relevante documentatie toesturen.

Locatie en bereikbaarheid:
Dit transformatieobject is gelegen aan het vaarwater de Schie welke de Nieuwe Maas verbind met Delft. Om de hoek zijn er twee winkelstraten, en wel de Grote Visserijstraat en de Mathenesserweg, hier zijn diverse kleine buurtwinkeltjes en restaurantjes te vinden. De bereikbaarheid is zeer goed, de tram rijdt over de Mathenesserbrug en de afslag naar de A20 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de wijk is het betaald parkeren.

Bestemming en gebruik:
Het vigerende bestemmingsplan "Bospolder-Tussendijken", vastgesteld op 17 juni 2021, schrijft op deze locatie o.a. wonen voor. In de koopovereenkomst zal vast worden gelegd dat of wonen of een kantoorfunctie is toegestaan en het gebruik als bedrijfsruimte wordt uitgesloten. Dit omwille van de wens van de gemeente om de wijk vooral een woonkarakter te geven.

Belangrijke informatie:
Er wordt volgens het as-is where-is principe geleverd met alle feitelijke eigenschappen, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen welke voortvloeien uit commerciële, juridische, milieukundige en technische aspecten zoals gelden op de datum van overdracht. Er worden geen garanties of verklaringen afgegeven met betrekking tot de staat of kwaliteit van hetgeen wij aanbieden. Levering geschiedt conform voorwaarden van de eigenaar. Oplevering vindt plaats in casco staat. Er is een model koopovereenkomst beschikbaar.

Bouwkundige keuring:
Er heeft geen bouwkundige keuring plaatsgevonden, de VVE is actief. De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt thans € 79,53 per appartementsrecht.

Maatvoering:
De plattegrond (2016) zoals weergegeven is ter indicatie en kan enige afwijking bevatten, in de dataroom is een NEN2580 meetrapport beschikbaar

Verkoopprocedure:
De verkoop vindt plaats door verkoop bij inschrijving. Middels een geheimhoudingsverklaring krijgt u toegang tot alle relevante documenten die beschikbaar zijn. Ook ontvangt u het biedingsformulier om deel te nemen aan de inschrijving. Er is geen vraagprijs genoemd, bieden doet u naar eigen inzicht op basis van de aangeleverde stukken. U kunt de NDE opvragen door een mail te sturen aan info@schaub.nl

Biedingen:
Op 7 juni 2023, 14:00 uur dient uw bieding binnen te zijn. Biedingen dienen in een gesloten enveloppe te worden ingediend bij Govers Spil Notarissen te Capelle aan den IJssel dan wel per e-mail te worden verzonden aan kantoor@gs-notarissen.nl. In de dataroom zijn "de algemene voorwaarden openbare inschrijving via notaris" beschikbaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Spangesekade 180-181 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status
Beschikbaar

Bouw

Object type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
115m²
Units vanaf
115m²

Locatie

[ { "address": "Spangesekade 180", "zipCode": "3026 GX", "city": "Rotterdam", "lat": 51.913651, "lng": 4.445457, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Parklaan 46
3016 BC Rotterdam
182m² Kantoorruimte |

Verhuurd
Glashaven 107 - 107
3011 XG Rotterdam
80m² Kantoorruimte |

Verhuurd
Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
1640m² Kantoorruimte |