Strevelsweg 700 -614, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht
Wijk
Vreewijk
Locatie
kantorenpark, stadscentrum / dorpskern
Postcode
3083 AS Rotterdam
Object type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1960
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
314m²
Verdiepingen
6
Units vanaf
314m²

Download Brochure


 • Omschrijving

  Betreft:
  Het object omvat 314 m² kantoorruimte en is gelegen op de 6e verdieping in het kantoorgebouw ‘Verzamelgebouw Zuid’ aan de Strevelsweg 700 te (3083 AS) Rotterdam. Verzamelgebouw Zuid is een van de bekendste kantoorgebouwen van Rotterdam en is naar een ontwerp van Van Tijen en Maaskant, dit architectenduo was verantwoordelijk voor diverse bekende Rotterdamse ontwerpen zoals het Groot Handelsgebouw, Hilton Hotel en de Euromast.


  Locatie:
  De Strevelsweg is één van de belangrijkste verkeersaders van Rotterdam – Zuid. In het Verzamelgebouw Zuid zijn diverse bedrijven en instellingen gevestigd waaronder Den Daas Optiek, AXS en Instituut het Centrum. Op loopafstand is Nederlands grootste overdekte winkelcentrum ‘Zuidplein’ gelegen (ca. 150 winkels) met daarnaast een Albert Heijn Supermarkt. Tevens ligt het op een steenworp afstand het beurs- en evenementencomplex Ahoy en het Ikazia ziekenhuis


  Bereikbaarheid:
  Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de Strevelsweg 700 zeer goed bereikbaar. De Strevelsweg heeft uitstekende verbindingen met de rijksweg A15 en A16 via de Vaanweg of via de Bree en de Stadionweg. Ook het stadscentrum is via de Maastunnel en Dordtselaan snel te bereiken. Op loopafstand bevindt zich het ‘Station Zuidplein’, het grootste openbaarvervoersknooppunt van Rotterdam-Zuid. Hier vindt men onder andere een Metrostation met directe verbindingen naar Centraal Station, Slinge en Spijkenisse, alsmede een groot busstation met verbindingen naar Rotterdam-Centrum, Hoekse Waard en richting Zeeland.


  Oppervlakte:
  6e verdieping: ca. 314 m2 kantoorruimte


  Parkeren:
  Er is een mogelijkheid om diverse parkeerplaatsen te huren in de bij het gebouw behorende parkeergarage. Daarnaast zijn er voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden langs de openbare weg. Via Stadstoezicht Parkeren Rotterdam kunnen eventueel parkeervergunningen (ca. € 30,--per maand) worden aangevraagd.


  Kenmerken & voorzieningen:
  Het object wordt in casco staat opgeleverd en is voorzien van o.a.:

  - industriële plafondafwerking;
  - dubbele beglazing;
  - aansluiting voor pantry;
  - aanwezige elektrabekabeling.


  Huurprijs:
  € 2.150,-- per maand;

  Bovengenoemde prijzen zijn te vermeerderen met BTW en servicekosten;


  Servicekosten:
  Nader te bepalen. Afhankelijk van het overeen te komen pakket van leveringen en diensten.


  Huurtermijn:
  5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een afwijkende huurperiode is bespreekbaar.


  Huurbetalingen:
  Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.


  Huurprijs indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


  Omzetbelasting:
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.


  Huurgarantie:
  Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.


  Huurovereenkomst:
  De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).


  Aanvaarding:
  In overleg.


  KOOPINFORMATIE

  Kadastrale gegevens:

  Strevelsweg 700-614
  Gemeente CHARLOIS, sectie I, complexaanduiding 540-A
  Appartementsindex 91


  Vereniging van Eigenaren:
  Het appartementsrecht maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaren Verzamelgebouw Rotterdam-Zuid Strevelsweg 700 te Rotterdam. De VvE-bijdrage bedraagt circa € 118,15 per maand.


  Koopsom:
  € 175.000,-- kosten koper;


  Koopovereenkomst:
  In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zal in de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.


  Zekerheidsstelling:
  Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storen van tenminste 10% van de koopsom aan het notariskantoor.


  Notariskantoor:
  Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.


  Aanvaarding:
  In overleg

 • Locatie

  [ { "address": "Strevelsweg 700", "zipCode": "3083 AS", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8880369, "lng": 4.4938991, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Status
  Verkocht

  Bouw

  Object type
  Kantoorruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1960
  Onderhoud binnen
  Goed
  Onderhoud buiten
  Goed

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  314m²
  Units vanaf
  314m²

  Indeling

  Verdiepingen
  6

  Omgeving

  Ligging
  kantorenpark, stadscentrum / dorpskern
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?