Albert Plesmanweg 35 L, Rotterdam

Kenmerken

Wijk
Waalhaven Zuid
Postcode
3088 GA Rotterdam
Object type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
156m²
Units vanaf
156m²

Download Brochure


Omschrijving

Betreft
“Het Waalschip” is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit bedrijfsruimten en kantoorruimten, plaatselijk bekend als Albert Plesmanweg 35 – 43 te (3088 GB) Rotterdam.

Sinds 2022 heeft het Waalschip een nieuwe eigenaar. Op dit moment wordt er fors geïnvesteerd in verbetering van de kwaliteit, uitstraling en verduurzaming van het gebouw.

De bedrijfs-/kantoorruimten beschikken over een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 156 m2 (conform NEN 2580) en zijn gesitueerd aan de achterzijde van het complex. De ruimten zijn verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, waarvan 115 m2 bedrijfsruimten op de begane grond en 41 m2 kantoorruimte op de verdieping.

Optioneel kan de bedrijfsruimte worden uitgebreid met de huur van extra kantoorruimte in kantoorgebouw Waalschip. Er zijn kantoorruimten vanaf circa 44 m2 tot 169 m2 beschikbaar.

Oppervlakte/indeling
Begane grond: 115 m2 bedrijfsruimte
1e verdieping: 41 m2 bedrijfs-/kantoorruimte
Totaal: 156 m2

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd ten behoeve van huurders en bezoekers van het Waalschip. Daarnaast zijn er langs de openbare weg diverse (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie/bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen in het Waalhaven-Zuid gebied in de directe omgeving van met name bedrijven en instellingen die zich bezig houden met activiteiten die gelieerd zijn aan de haven en de transportsector. Gerenommeerde bedrijven als de Broekman Groep, Evergreen, Hapag Lloyd, Steinweg Handelsveem, C.H. Robinson en Samskip zijn reeds gevestigd in de directe omgeving.
 
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te noemen. Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid ligt vrijwel direct aan de A15 centraal tussen de op- en afritten Pernis en Charlois. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast is het centrum van Rotterdam snel te bereiken via de Maastunnel.

Het gebouw is middels het openbaar vervoer te bereiken met de bus. Er bestaat een directe verbinding met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.

Opleveringsniveau
Het object wordt leeg en ontruimd in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van de
navolgende zaken:
 
Bedrijfsruimte:
- Lichtstraat;
- Overheaddeur;
- Afgewerkte betonvloer;
- Toiletvoorziening;
- Pantry
- Vrije hoogte ca. 6,00 m1.
 
Kantoorruimte:
- Separate entreedeur;
- Te openen ramen;
- CV installatie met radiatoren.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar tegen nader te bepalen condities.

Huurprijs
€ 1.350,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

OPTIONEEL:
Aanvullend is er extra kantoorruimte beschikbaar in het Waalschip. Huurprijzen van een afsluitbare kantoorruimte starten al bij € 475,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten
€ 125,-- per maand exclusief BTW.

Huurbetalingen
Per maand vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Dit betekend dat er BTW over de huurprijs in rekening wordt gebracht. Indien een met BTW belaste verhuur niet mogelijk is zal de huurprijs worden verhoogd met een nader te bepalen bedrag. Over de servicekosten is ten alle tijden BTW verschuldigd.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

Kenmerken

Overdracht

Servicekosten
€ 125
Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
156m²
Units vanaf
156m²
Vrije hoogte
600cm

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry

Documenten

Locatie

[ { "lat": 51.8754058, "lng": 4.4529935, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam
35m² Kantoorruimte |

Verhuurd
Olympiaweg 250
3078 HT Rotterdam
127m² Kantoorruimte |

Verhuurd
Nieuwe Binnenweg 306
3021 GT Rotterdam
100m² Winkelruimte |