VERKOPEN & VERHUREN

Bent u op zoek naar een professional die u adviseert en begeleidt bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Wij maken graag met u kennis.
» LEES MEER

AANKOPEN & AANHUREN

Wij begeleiden onze opdrachtgevers met de zoektocht naar een geschikt huur- of kooppand. Samen gaan we op zoek naar de meest ideale huisvestingslocatie tegen de meest gunstige voorwaarden.
» LEES MEER

HERONDERHANDELINGen

Is uw huidige huurovereenkomst nog marktconform? In veel gevallen zijn er grote financiële of juridische voordelen te behalen. Schaub & Partners adviseert en begeleidt u tijdens de heronderhandelingen van uw overeenkomst.
» LEES MEER

CONSULTANCY

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om onze opdrachtgevers van dienst te zijn met allerhanden vastgoedvraagstukken. Wij maken daarom graag een advies op maat voor u of uw organisatie.
» LEES MEER

TAXATIES

Bent u op zoek naar een vakkundige taxateur voor uw bedrijfs-, winkel- of kantoorpand? Schaub & Partners is expert in de waardering van bedrijfsmatig en complexmatig onroerend goed in de regio Groot-Rotterdam.
» LEES MEER

BELEGGINGEN

Schaub & Partners treedt op als adviseur bij het verkopen en/of aankopen van beleggings onroerend goed met als doel een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.
» LEES MEER

REFERENTIES

NIEUWS

Woonbron verhuurt 1.400 m2 op het Leerpark te Dordrecht

Stichting Woonbron heeft circa 1.400 m2 commerciele ruimte verhuurd op het Leerpark te Dordrecht. Het betreft een viertal huurtransacties met verschillende huurders. De verhuurder werd bij het tot stand komen van de transacties geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

» LEES MEER

Uit ons aanbod

Nieuw
Heemraadssingel 167
3022 CG Rotterdam
330m² Kantoorruimte | € 200

BEKIJK OBJECT
Nieuw
Oppert 294
3011 HV Rotterdam
178m² Winkelruimte | € 4.820 p.m.

BEKIJK OBJECT
's-Gravendijkwal 28
3014 EC Rotterdam
3457m² Kantoorruimte | € 115 p.m2.p.j

BEKIJK OBJECT

SCHAUB & PARTNERS

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is een jong, dynamisch team met een echte Rotterdamse hands-on mentaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed in met name de regio Rotterdam.


Afspraak maken