VERKOPEN & VERHUREN

Bent u op zoek naar een professional die u adviseert en begeleidt bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Wij maken graag met u kennis.
» LEES MEER

AANKOPEN & AANHUREN

Wij begeleiden onze opdrachtgevers met de zoektocht naar een geschikt huur- of kooppand. Samen gaan we op zoek naar de meest ideale huisvestingslocatie tegen de meest gunstige voorwaarden.
» LEES MEER

HERONDERHANDELINGen

Is uw huidige huurovereenkomst nog marktconform? In veel gevallen zijn er grote financiële of juridische voordelen te behalen. Schaub & Partners adviseert en begeleidt u tijdens de heronderhandelingen van uw overeenkomst.
» LEES MEER

CONSULTANCY

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om onze opdrachtgevers van dienst te zijn met allerhanden vastgoedvraagstukken. Wij maken daarom graag een advies op maat voor u of uw organisatie.
» LEES MEER

TAXATIES

Bent u op zoek naar een vakkundige taxateur voor uw bedrijfs-, winkel- of kantoorpand? Schaub & Partners is expert in de waardering van bedrijfsmatig en complexmatig onroerend goed in de regio Groot-Rotterdam.
» LEES MEER

BELEGGINGEN

Schaub & Partners treedt op als adviseur bij het verkopen en/of aankopen van beleggings onroerend goed met als doel een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.
» LEES MEER

REFERENTIES

NIEUWS

Grouwels verhuurt circa 1.850 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Grouwels Vastgoed, actief als belegger in onroerend goed, heeft onlangs diverse huurovereenkomsten afgesloten voor de verhuur van totaal circa 1.850 m2 kantoorruimte in gebouwen “Galjoen” & “Clipper”, aan de Boompjes 406 – 667 te Rotterdam. HIermee is gebouw “Galjoen“ volledig verhuurd. Schaub & Partners adviseerde de verhuurder bij het tot stand komen van de huurovereenkomsten. 

» LEES MEER

Uit ons aanbod

't Plateau 24
3202 GM Spijkenisse
490m² Winkelruimte |

BEKIJK OBJECT
Langenhorst 251
3085 HE Rotterdam
280m² Winkelruimte | € 285.000 k.k.

BEKIJK OBJECT
Hollands tuin 290
3078 EE Rotterdam
465m² Kantoorruimte | € 110 p.m2.p.j

BEKIJK OBJECT

SCHAUB & PARTNERS

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is een jong, dynamisch team met een echte Rotterdamse hands-on mentaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed in met name de regio Rotterdam.


Afspraak maken