VERKOPEN & VERHUREN

Bent u op zoek naar een professional die u adviseert en begeleidt bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Wij maken graag met u kennis.
» LEES MEER

AANKOPEN & AANHUREN

Wij begeleiden onze opdrachtgevers met de zoektocht naar een geschikt huur- of kooppand. Samen gaan we op zoek naar de meest ideale huisvestingslocatie tegen de meest gunstige voorwaarden.
» LEES MEER

HERONDERHANDELINGen

Is uw huidige huurovereenkomst nog marktconform? In veel gevallen zijn er grote financiële of juridische voordelen te behalen. Schaub & Partners adviseert en begeleidt u tijdens de heronderhandelingen van uw overeenkomst.
» LEES MEER

CONSULTANCY

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om onze opdrachtgevers van dienst te zijn met allerhanden vastgoedvraagstukken. Wij maken daarom graag een advies op maat voor u of uw organisatie.
» LEES MEER

TAXATIES

Bent u op zoek naar een vakkundige taxateur voor uw bedrijfs-, winkel- of kantoorpand? Schaub & Partners is expert in de waardering van bedrijfsmatig en complexmatig onroerend goed in de regio Groot-Rotterdam.
» LEES MEER

BELEGGINGEN

Schaub & Partners treedt op als adviseur bij het verkopen en/of aankopen van beleggings onroerend goed met als doel een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.
» LEES MEER

REFERENTIES

NIEUWS

DVB Bank verlengt huur in WTC Schiphol Airport

DVB Bank SE heeft onlangs haar huurcontract bij WTC Schiphol Airport verlengd. DVB Bank SE huurt ca. 1.720 m² v.v.o. kantoorruimte op de 5e en 6e verdieping van de F-toren. Hiermee blijft DVB Bank SE op de Schiphol Boulevard gevestigd. De eigenaren en verhuurders van WTC Schiphol Airport zijn CBRE Global Investors (NL) B.V. en Schiphol Real Estate WTC B.V.. DVB Bank SE werd bij het tot stand komen van de huurverlenging geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting. 

» LEES MEER

Uit ons aanbod

Nieuw
Posthoornstraat 11
3011 WD Rotterdam
323m² Kantoorruimte |

BEKIJK OBJECT
Nieuw
Strevelsweg 911
3083LT Rotterdam
772m² Kantoorruimte | € 105 p.m2.p.j

BEKIJK OBJECT
Nieuw
Posthoornstraat 11
3011 WD Rotterdam
160m² Kantoorruimte | € 1.950 p.m.

BEKIJK OBJECT

SCHAUB & PARTNERS

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is een jong, dynamisch team met een echte Rotterdamse hands-on mentaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed in met name de regio Rotterdam.


Afspraak maken