OVER ONS

Specialist in de Rotterdamse regio

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed in met name de regio Groot-Rotterdam. Wij zijn een jong en dynamisch team en met onze Rotterdamse hands-on mentaliteit zijn wij altijd in staat om de beste oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Ons kantoor is gevestigd in het hart van Rotterdam, in het karakteristieke Scheepvaartkwartier. Het team van Schaub & Partners is expert in het adviseren van bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, institutionele beleggers en particulieren bij het (ver)huren, (ver)kopen, waarderen of het realiseren van commercieel onroerend goed. Wij denken graag op creatieve wijze en zetten alle communicatiekanalen in om een huurder of koper voor u te vinden.

Waarom kiest u voor Schaub & Partners?

Loyaal
Wij bouwen graag aan langdurige relaties. Het belang van de opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. Dit in combinatie met onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers zich langdurig aan ons kantoor hebben verbonden, of zich weer tot ons wenden.

Professioneel
Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed hebben wij veel kennis van de Rotterdamse vastgoedmarkt. We zijn hierdoor in staat om u te voorzien van duidelijk en eerlijk advies met als doel de meest rendabele optie voor u te realiseren. Of het nou om uw eigen huisvesting gaat, of het verhuren of verkopen van onroerend goed.

Sterke mentaliteit
Een hands-on mentaliteit zoals u dat van een Rotterdams kantoor mag verwachten. We houden van eerlijk zakendoen en zijn altijd bereid een stapje extra te zetten. Wilt u vanwege vertrouwelijkheid, drukte of gemak graag buiten kantoortijden kennismaken? Bij ons is dat geen probleem, we horen graag wanneer het u schikt.

Creatief
Schaub & Partners doet het graag anders dan anders, we denken out of the box. Ons team zet vernieuwende kanalen in om het vooraf gestelde doel voor onze opdrachtgever te realiseren. Bovendien gebruiken we diverse verfrissende marketingtools en werken we met de nieuwste technologieën. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw pand in Virtual Reality? Graag laten wij u kennismaken met de mogelijkheden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij zijn gehuisvest in een karakteristiek kantoorgebouw in het historische Scheepvaartkwartier.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?