heronderhandeling

Is uw huurovereenkomst nog marktconform? In veel gevallen loont het om de marktconformiteit van uw huurovereenkomst te laten onderzoeken. Ons team voert kosteloos een vrijblijvende marktconformiteitsscan van uw huurovereenkomst uit.

Ondersteuning in onderhandeling

Indien uit de marktconformiteitsscan blijkt dat er financiële, juridische en/of flexibele voordelen te behalen zijn, voeren wij namens u de heronderhandelingen. Dat betekent dat wij ons bezighouden met de onderhandelingen om nieuwe, gunstigere, huurvoorwaarden met uw huidige verhuurder overeen te komen. In overleg met u stellen wij de onderhandelstrategie vast en starten we het proces. In de regel leidt dit voor u tot een aanzienlijke besparing op de huisvestingslasten tegen gunstigere condities.

Bent u geïnteresseerd in een kosteloze marktconformiteitsscan van uw huidige huurovereenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij zijn gehuisvest in een karakteristiek kantoorgebouw in het historische Scheepvaartkwartier.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?