Nieuws

ICL Beheer BV huurt circa 410 m2 bedrijfs-/kantoorruimte

ICL Beheer B.V. heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 410 m² bedrijfs-/kantoorruimte op de begane grond in Gebouw A13 gelegen aan de Vareseweg 55 te Rotterdam

Woonbron verkoopt kantoorgebouw in Spijkenisse

Stichting Woonbron heeft het vrijstaande kantoorgebouw aan de Oberonweg 1 te Spijkenisse verkocht aan Maatschappelijk Zorg Vastgoed B.V. Koper zal het kantoorgebouw herontwikkelen tot een gezondheidscentrum. Verkoper werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

Wellantcollege huurt 1.640 m2 in Rotterdam Delfshaven

Wellantcollege heeft onlangs overeenstemming bereikt voor een langjarige huurovereenkomst met betrekking tot de huur van de Laanslootseweg 1 te Rotterdam. De huur heeft betrekking op totaal circa 1.640 m2 kantoorruimte alsmede 19 parkeerplaatsen. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V..

J.F. Hillebrand Group huurt kantoorruimte in Premier Offices

J.F. Hillebrand Group huurt een volledig gerenoveerde kantoorruimte op de 16e verdieping in gebouw Premier Offices. J.F. Hillebrand Group werd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting geadviseerd bij het tot stand komen van de huurovereenkomst. 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting is opzoek naar meerdere nieuwe collega's om de verdere groei van onze bedrijfsactiviteiten te kunnen realiseren. Wij zijn opzoek naar een Makelaar BOG, Medewerker Commerciële Binnendienst en een (Afstudeer)Stagiair Vastgoed & Makelaardij. 

Libertas Advocaten huurt kantoorruimte in Scheepvaartkwartier

Libertas Advocaten heeft een huurovereenkomst gesloten met Maatschap Parkzicht voor de huur van de Parklaan 46 te Rotterdam. In totaal huurt Libertas Advocaten circa 182 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping, circa 24 m2 archiefruimte en een eigen parkeerplaats. De verhuurder werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.

Coop opent supermarkt in Rotterdam Centrum

Stichting Woonbron heeft overeenstemming bereikt met supermarktketen Coop voor een langjarige huurovereenkomst aan de Binnenrotte 77 te Rotterdam. Na een korte verbouwingsperiode zal Coop eind november 2017 haar deuren openen. Het betreft een winkel van totaal 1.120 m2, waarvan circa 800 m2 winkelruimte op de begane grond en 320 m2 kelderruimte. De verhuurder werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting. 

CallHosted huurt kantoorruimte op een prominente locatie op bedrijvenpark Rivium

CallHosted B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 429 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting adviseerde de huurder bij het tot stand komen van de huurovereenkomst.