Nieuws

Coop opent supermarkt in Rotterdam Centrum

Stichting Woonbron heeft overeenstemming bereikt met supermarktketen Coop voor een langjarige huurovereenkomst aan de Binnenrotte 77 te Rotterdam. Na een korte verbouwingsperiode zal Coop eind november 2017 haar deuren openen. Het betreft een winkel van totaal 1.120 m2, waarvan circa 800 m2 winkelruimte op de begane grond en 320 m2 kelderruimte. De verhuurder werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting. 

CallHosted huurt kantoorruimte op een prominente locatie op bedrijvenpark Rivium

CallHosted B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 429 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting adviseerde de huurder bij het tot stand komen van de huurovereenkomst. 

Woonbron verkoopt kantoorgebouw aan Eliotplaats te Rotterdam


Stichting Woonbron heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Eliotplaats 2 te Rotterdam aan Urbanite Homes verkocht. Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw van totaal circa 1.270 m2 verdeeld over de begane grond t/m 2e verdieping. De Eliotplaats is gelegen in de Rotterdamse wijk Ommoord, nabij winkelcentrum Hesseplaats.

GoHealth Clubs opent nieuwe locatie aan Posthoornstraat te Rotterdam

Impact Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met GoHealth Clubs voor een langjarige huurovereenkomst voor de Posthoornstraat 25 te Rotterdam. Verhuurder Impact Vastgoed werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V..

Coolsingel, het stadshart in beweging

De stad Rotterdam is continu in beweging. Zo ook het centrum; de Coolsingel. Lees dit nieuwsbericht om meer te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, winkelen en infrastructuur.

Portbase naar Blaak16 in Rotterdam

Cairn Real Estate heeft een nieuwe, langjarige overeenkomst afgesloten met Portbase voor de huur van 2.270 m²en bijbehorende parkeerplaatsen in Blaak16 in Rotterdam. Portbase werd in deze geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.

Zorgpartijen kiezen voor Noordereiland

Onlangs zijn er twee nieuwe langjarige huurovereenkomsten gesloten voor het gebouw “Noorderlicht” op het Noordereiland te Rotterdam. Klik op het bericht om verder te lezen.

Ruim 4700m2 bedrijfs-/kantoorruimte verhuurd in april

De afgelopen maand heeft Schaub & Partners weer veel leuke transacties tot stand kunnen brengen. Van kantoorruimtes in monumentale panden tot bedrijfshallen. Er zijn enkele objecten uitgelicht.