Nieuws

NSI sluit drie huurovereenkomsten voor 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

 NSI heeft drie huurovereenkomsten gesloten voor ruim 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, aan het Vasteland 78 in Rotterdam. Het gaat om YMA Sports, FRMWRK en Adecco.

HelloPets B.V. verhuist naar het Rivium Quadrant te Capelle aan den IJssel

HelloPets B.V. verhuist van de Parklaan 32 te Rotterdam naar het Rivium Quadrant 2 te Capelle aan den Ijssel en huurt circa 314 m2 kantoorruimte met 6 eigen parkeerplaatsen.

 

Forza Adviesgroep koopt kantoorgebouw in Oud Beijerland

Recent heeft Forza Adviesgroep het vrijstaande kantoorgebouw, gelegen aan de Beetstraat 9 (A) te Oud-Beijerland aangekocht. Het 446 m2 grote kantoorgebouw bevindt zich op een kleinschalig kantorenpark te Oud Beijerland.

Verzekeraar Markel verhuist naar Delftse Poort

De internationale verzekeraar Markel Insurance SE heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van de bovenste kantoorvloeren in de hoogste toren van multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort pal naast NS Station Rotterdam Centraal. Markel is nu nog gehuisvest aan de Westerlaan in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.

 

Stichting Laurens verhuurt circa 730 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Stichting Laurens heeft met twee recente verhuurtransacties circa 730 m2 kantoorruimte verhuurd aan de Nieuwe Binnenweg 33 te Rotterdam.

Vrijstaand kantoorgebouw Stationspark 200 te Sliedrecht verkocht

Den Breejen Invest B.V.  heeft recent een kantoorgebouw gekocht aan het Stationspark 200 te Sliedrecht. Het vrijstaande gebouw (bouwjaar 1993) bestaat uit 3 bouwlagen van in totaal ca. 2.222 m2 kantoorruimte

FRACHT GROUP KOOPT KANTOORGEBOUW SCHIEDAM

FRACHT Group heeft recent een solitair kantoorgebouw aangekocht aan de Piet Heinstraat 7 te Schiedam. Het vrijstaande gebouw omvat circa 600 m2 kantoorruimte en beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

Particuliere belegger koopt het kantoorpand aan de Oslo 26-32 te Barendrecht als belegging

Een particuliere belegger koopt het kantoorpand aan de Oslo 26 - 32 te Barendrecht als belegging.
Het kantoorpand omvatte ca. 1.220 m2 kantoorruimte (VVO) met op eigen terrein gelegen parkeerplaatsen.