Nieuws

Nepocon huurt circa 700 m2 kantoorruimte in Schiedam

Ingenieursbureau Nepocon gaat zich vestigen in het kantoorgebouw aan de Sandvikstraat 35 te Schiedam en huren daar circa 700 m2 kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping alsmede tien op eigen terrein gelegen parkeerplaatsen. 

Sani-Dump sluit langdurige huurovereenkomst aan de Stadionweg 37 B te Rotterdam

Sani-Dump sluit een langdurige huurovereenkomst met betrekking tot het object aan de Stadionweg 37B ter grootte van ca. 1.500 m2 bedrijfsruimte met acht eigen parkeerplaatsen welke is gelegen op een steenworp afstand van Stadion Feijenoord.

Mobiletrack huurt circa 400m² kantoorruimte op de Sydneystraat op industrieterrein Noord West.

Mobiletrack heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte aan de Sydneystraat 33 te Rotterdam. Mobile Track is de specialist op het gebied van Location Based Services (track Trace), IoT, Communications, Data Integration en R&D. Met deze verhuizing is Mobiletrack klaar voor de toekomstige uitbreiding van haar team.

Particuliere belegger verkoopt kantoorgebouw aan de Calandstraat 62 te Rotterdam

Virgata NL Holdings B.V. koopt het kantoorpand aan de Calandstraat 62 te Rotterdam als belegging. Het gekochte omvat circa 660 m2 kantoorruimte verdeeld over drie verdiepingen met een begane grond, daarnaast is er nog circa 83 m2 kelderruimte aanwezig.

MagicTouch Shoes en Anna Beauty & Massage vestigen zich aan de Goudsesingel Rotterdam

MagicTouch Shoes en Anna Beauty & Massage openen beide hun eerste vestiging aan de Goudsesingel 40 A - 42 in het centrum van Rotterdam. De in de plint gelegen winkelruimtes krijgen hiermee een nieuwe en aansprekende invulling.

NSI sluit drie huurovereenkomsten voor 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

 NSI heeft drie huurovereenkomsten gesloten voor ruim 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, aan het Vasteland 78 in Rotterdam. Het gaat om YMA Sports, FRMWRK en Adecco.

HelloPets B.V. verhuist naar het Rivium Quadrant te Capelle aan den IJssel

HelloPets B.V. verhuist van de Parklaan 32 te Rotterdam naar het Rivium Quadrant 2 te Capelle aan den Ijssel en huurt circa 314 m2 kantoorruimte met 6 eigen parkeerplaatsen.

 

Forza Adviesgroep koopt kantoorgebouw in Oud Beijerland

Recent heeft Forza Adviesgroep het vrijstaande kantoorgebouw, gelegen aan de Beetstraat 9 (A) te Oud-Beijerland aangekocht. Het 446 m2 grote kantoorgebouw bevindt zich op een kleinschalig kantorenpark te Oud Beijerland.