Nieuws

Mobiletrack huurt circa 400m² kantoorruimte op de Sydneystraat op industrieterrein Noord West.

Mobiletrack heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte aan de Sydneystraat 33 te Rotterdam. Mobile Track is de specialist op het gebied van Location Based Services (track Trace), IoT, Communications, Data Integration en R&D. Met deze verhuizing is Mobiletrack klaar voor de toekomstige uitbreiding van haar team.

Particuliere belegger verkoopt kantoorgebouw aan de Calandstraat 62 te Rotterdam

Virgata NL Holdings B.V. koopt het kantoorpand aan de Calandstraat 62 te Rotterdam als belegging. Het gekochte omvat circa 660 m2 kantoorruimte verdeeld over drie verdiepingen met een begane grond, daarnaast is er nog circa 83 m2 kelderruimte aanwezig.

MagicTouch Shoes en Anna Beauty & Massage vestigen zich aan de Goudsesingel Rotterdam

MagicTouch Shoes en Anna Beauty & Massage openen beide hun eerste vestiging aan de Goudsesingel 40 A - 42 in het centrum van Rotterdam. De in de plint gelegen winkelruimtes krijgen hiermee een nieuwe en aansprekende invulling.

NSI sluit drie huurovereenkomsten voor 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

 NSI heeft drie huurovereenkomsten gesloten voor ruim 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, aan het Vasteland 78 in Rotterdam. Het gaat om YMA Sports, FRMWRK en Adecco.

HelloPets B.V. verhuist naar het Rivium Quadrant te Capelle aan den IJssel

HelloPets B.V. verhuist van de Parklaan 32 te Rotterdam naar het Rivium Quadrant 2 te Capelle aan den Ijssel en huurt circa 314 m2 kantoorruimte met 6 eigen parkeerplaatsen.

 

Forza Adviesgroep koopt kantoorgebouw in Oud Beijerland

Recent heeft Forza Adviesgroep het vrijstaande kantoorgebouw, gelegen aan de Beetstraat 9 (A) te Oud-Beijerland aangekocht. Het 446 m2 grote kantoorgebouw bevindt zich op een kleinschalig kantorenpark te Oud Beijerland.

Verzekeraar Markel verhuist naar Delftse Poort

De internationale verzekeraar Markel Insurance SE heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van de bovenste kantoorvloeren in de hoogste toren van multi-tenant kantoorgebouw Delftse Poort pal naast NS Station Rotterdam Centraal. Markel is nu nog gehuisvest aan de Westerlaan in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.

 

Stichting Laurens verhuurt circa 730 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Stichting Laurens heeft met twee recente verhuurtransacties circa 730 m2 kantoorruimte verhuurd aan de Nieuwe Binnenweg 33 te Rotterdam.