Nieuws

Vrijstaand kantoorgebouw Stationspark 200 te Sliedrecht verkocht

Den Breejen Invest B.V.  heeft recent een kantoorgebouw gekocht aan het Stationspark 200 te Sliedrecht. Het vrijstaande gebouw (bouwjaar 1993) bestaat uit 3 bouwlagen van in totaal ca. 2.222 m2 kantoorruimte

FRACHT GROUP KOOPT KANTOORGEBOUW SCHIEDAM

FRACHT Group heeft recent een solitair kantoorgebouw aangekocht aan de Piet Heinstraat 7 te Schiedam. Het vrijstaande gebouw omvat circa 600 m2 kantoorruimte en beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

Particuliere belegger koopt het kantoorpand aan de Oslo 26-32 te Barendrecht als belegging

Een particuliere belegger koopt het kantoorpand aan de Oslo 26 - 32 te Barendrecht als belegging.
Het kantoorpand omvatte ca. 1.220 m2 kantoorruimte (VVO) met op eigen terrein gelegen parkeerplaatsen.

 

Nearfield Instruments huurt 1.630 m2 kantoor/bedrijfsruimte

De hightech onderneming Nearfield Instruments is onlangs een langjarige huurovereenkomst aangegaan betreffende het kantoorgebouw gelegen aan de Vareseweg 53-59 te Rotterdam. Nearfiels Instruments huurt ca. 1.630 m2 kantoor-/bedrijfsruimte alsmede 34 parkeerplaatsen en neemt daarmee het gehele gebouw in gebruik. De Vareseweg is gelegen op bedrijventerrein Noord-West, nabij Rotterdam - The Hague Airport.

WTH verhuist naar nieuwbouw Capelle aan den IJssel

WTH Vloerverwarming B.V. heeft recent een langdurige huurovereenkomst gesloten met betrekking tot een nieuwbouw bedrijfsgebouw aan de Barckalaan 18 te Capelle aan den IJssel.  Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde en begeleidde de Verhuurder bij het tot stand komen van de overeenkomst. 

Schaub & Partners verhuurt namens NSI rijksmonumentale kantoorgebouwen

NSI heeft recent huurovereenkomsten voor in totaal 4.000 m² kantoorruimte gesloten. Hiervan werd 2.200 m² kantoorruimte in gebruik genomen door verschillende nieuwe huurders en 1.800 m² kantoorruimte verlengd met huidige huurders. Zij roemen de historische uitstraling van het gebouw, de locatie met uitzicht op de Veerhaven en de Maas en het kleinschalige karakter van de zelfstandige kantoorruimten in combinatie met een uitstekende parkeernorm.

TW3 breidt kantoor Rotterdam uit

 TW3 Marketing & Strategie Makelaardij breidt haar dienstverlening vanuit het huidige kantoor aan de Veerhaven 4 te Rotterdam per medio december aanzienlijk uit

Rode Kruis koopt kantoorpand in Rotterdam

Rode Kruis Nederland heeft een vrijstaand kantoorgebouw van circa 325 m2  aan de Tweelingenstraat 80 - 82 te Rotterdam gekocht. Het kantoorgebouw is direct naast Winkelcentrum Alexandrium gelegen en op loopafstand van Metro en NS station Alexandrium.