aankopen & aanhuren

Schaub & Partners begeleidt en adviseert haar opdrachtgevers bij het aankopen en aanhuren van bedrijfsmatig onroerend goed. Door onze jarenlange ervaring in het commercieel vastgoed zijn wij uitstekend op de hoogte van alle marktontwikkelingen en het beschikbare aanbod. Wij kunnen u daardoor verzekeren dat wij het meest passende object tegen de meest gunstige voorwaarden kunnen aankopen of aanhuren.

Bespaar tijd

De aanhuur of aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed kan een complexe en tijdrovende zaak zijn. Wij maken de zoektocht naar een nieuwe locatie een stuk eenvoudiger. Ons professionele team adviseert u op alle facetten omtrent het aanhuren of aankopen van een object.

Overzichtelijke analyse en advies

Op basis van een overzichtelijk Programma van Eisen (PvE) maken we al uw eisen en wensen inzichtelijk. Dit PvE zal dienen als leidraad van het aan te huren of aan te kopen onroerend goed. Schaub & Partners zal u adviseren omtrent de te selecteren objecten. Van bouwtechnische tot juridische onderdelen en van economische tot commerciële vraagstukken. Met het advies van Schaub & Partners weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij zijn gehuisvest in een karakteristiek kantoorgebouw in het historische Scheepvaartkwartier.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?