beleggingen

Aankoop beleggingsobjecten

Schaub & Partners begeleidt u gedurende het gehele verwervingsproces van beleggingsobjecten. We brengen de risico’s en kansen in beeld met due diligence-onderzoeken, waarbij we ons richten op de financiële, fiscale, juridische en commerciële aspecten.

Op basis van de uitgevoerde onderzoeken en analyses voeren wij in overleg met onze opdrachtgever de onderhandelingen uit. Het is ons doel om de meest gunstige voorwaarden voor uw beleggingsaankoop te realiseren. Dat wil zeggen een zo hoog mogelijk rendement met beperkte en afgekaderde risico’s.

Verkoop beleggingsobjecten

Bent u van plan uw beleggingsobject te verkopen? Wij brengen de volledige beleggingspropositie nauwkeurig in kaart en stellen een uitnodigend belegginsmemorandum samen. Ons team adviseert u in de prijsstelling en samen met u bepalen we de meest geschikte strategie ten einde het bereiken van de meest gunstige verkoopresultaten.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij zijn gehuisvest in een karakteristiek kantoorgebouw in het historische Scheepvaartkwartier.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?