Albert Plesmanweg 35 P, Rotterdam

Kenmerken

Wijk
Waalhaven Zuid
Postcode
3088 GA Rotterdam
Oppervlakte
197m²
Verdiepingen
1

Download Brochure


Omschrijving

Betreft
“Het Waalschip” is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit bedrijfsruimten en kantoorruimten, plaatselijk bekend als Albert Plesmanweg 35 – 43 te (3088 GB) Rotterdam. Sinds 2022 heeft het Waalschip een nieuwe eigenaar. In 2023 is er door de eigenaar van het Waalschip fors geïnvesteerd in verbetering van de kwaliteit, uitstraling en verduurzaming van het gebouw.

De beschikbare bedrijfsruimte beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 156 m2 (conform NEN 2580). De ruimten zijn verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, waarvan 115 m2 bedrijfsruimten op de begane grond en 41 m2 bedrijfs-/kantoorruimte op de 1e verdieping. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke vergaderruimten op de begane grond van het hoofdgebouw, via de receptie kunnen deze gereserveerd worden door huurders.

Desgewenst kan de bedrijfsruimte worden uitgebreid met de huur van extra kantoorruimte in kantoorgebouw Waalschip. Er zijn kantoorruimten vanaf circa 41 m2 tot circa 300 m2 beschikbaar.

Oppervlakte/indeling
Begane grond: 115 m2 bedrijfsruimte
1e verdieping: 41 m2 kantoorruimte
Totaal: 156 m2 bedrijfs-/kantoorruimte

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd ten behoeve van huurders en bezoekers van het Waalschip. Daarnaast zijn er langs de openbare weg diverse (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie
Het gebouw is gelegen in het Waalhaven-Zuid gebied in de directe omgeving van met name bedrijven en instellingen die zich bezig houden met activiteiten die gelieerd zijn aan de haven en de transportsector. Gerenommeerde bedrijven als de Broekman Groep, Evergreen, Hapag Lloyd, Steinweg Handelsveem, C.H. Robinson en Samskip zijn reeds gevestigd in de directe omgeving.
 
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te noemen. Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid ligt vrijwel direct aan de A15 centraal tussen de op- en afritten Pernis en Charlois. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast is het centrum van Rotterdam snel te bereiken via de Maastunnel.

Het gebouw is middels het openbaar vervoer te bereiken met de bus. Er bestaat een directe verbinding met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijs
€ 1.350,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Optioneel is er extra kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw het Waalschip is beschikbaar vanaf € 475,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten
€ 125,-- per maand exclusief BTW.

Huurbetalingen
Per maand/kwartaal vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Conform de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (3 maanden huur met servicekosten, beide te vermeerderen met BTW).

Beschikbaar
Per 1 augustus 2023

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.
010 – 422 32 20
info@schaub.nl

Disclaimer
Alle informatie is met zorg samengesteld. Deze informatie en/of brochure bevat geen voorstel en/of bindend aanbod en is enkel bedoeld om partijen te informeren over de mogelijkheden en als uitnodiging om in contact te treden met Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.. De informatie is mede gebaseerd op door derde(n) verstrekte gegevens. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. is gerechtigd om op ieder moment de hierin vermelde informatie en/of voorwaarden aan te passen en is nimmer aansprakelijk voor de gevolgen veroorzaakt door de onjuistheid van de vermelde gegevens en informatie.

Kenmerken

Overdracht

Servicekosten
€ 125
Status
Verhuurd

Bouw

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
197m²
Vrije hoogte
600cm

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Lichtstraten, Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry

Documenten

Locatie

[ { "lat": 51.8754058, "lng": 4.4529935, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Olympiaweg 250
3078 HT Rotterdam
127m² Kantoorruimte |

Verhuurd
Groene Hilledijk 236 B
3074 AC Rotterdam
90m² Winkelruimte |

Verhuurd
Paul Krugerstraat 25
3072 GC Rotterdam
233m² Winkelruimte |