Nieuws

800 m2 kantoorruimte verhuurd in Wijnhaven te Rotterdam

Door het realiseren van twee recente verhuurtransacties met betrekking tot totaal circa 800 m2 kantoorruimte is het kantoorgebouw aan de Wijnhaven 36-94 te Rotterdam weer voor 100 % verhuurd. Het gebouw is gelegen in het populaire Wijnhavengebied in het centrum van Rotterdam.

Beide transacties zijn gerealiseerd met huurders die reeds gevestigd zijn in het betreffende kantoorgebouw. Transsoft Solutions Europe B.V. heeft ter uitbreiding van de reeds gehuurde kantoorruimte een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 220 m2 kantoorruimte op de 5e verdieping. Door deze uitbreiding huurt Transsoft in totaal circa 550 m2 kantoorruimte.

Daarnaast is met de Nederlandse Beauty School een huurverlenging overeengekomen voor de huur van totaal circa 680 m2 kantoorruimte in het gebouw. De Nederlandse Beauty School is al ruim 12 jaar gevestigd aan de Wijnhaven.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij het tot stand komen van de transacties geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.