Nieuws

Buitenschoolse opvang vestigt zich op de begane grond in complex "De Ooievaar" te Rotterdam

Buitenschoolse opvang vestigt zich in "De Ooievaar" te Rotterdam. Kinderdagverblijf "De Groene Tuin" B.V. huurt circa 621 m2 op de begane grond van het complex "De ooievaar" gelegen aan de Hollands Tuin 290-312. Stichting Woonbron heeft met kinderdagverblijf "De Groene Tuin" B.V. een langjarige overeenkomst gesloten.

Het complex "De Ooievaar" is in 2012 opgeleverd en bestaat uit in totaal ca. 3.000 m2 kantoor-/maatschappelijke ruimte op de begane grond en 1e verdieping alsmede een woontoren van 14 verdiepingen met in totaal 93 drie-en vierkamerwoningen.

Kinderdagverblijf "De Groene Tuin"B.V. is gespecialiseerd in het geven van voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang. De nieuwe locatie in "De Ooievaar" is de 4e vestiging en zal worden gebruikt ten behoeve van buitenschoolse opvang.

Stichting woonbron kijkt uit naar een langdurige samenwerking met het kinderdagverblijf "De Groene Tuin" B.V. en verwelkomt hiermee een waardevolle partner uit de maatschappelijk sector die perfect binnen het complex past. Voor de verhuur is op dit moment nog ca. 465 m2 beschikbaar.

De verhuurder werd bij het tot stand komen van de transactie geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.