Nieuws

C.H. Robinson huurt kantoorruimte in Port City II

Het Havenbedrijf Rotterdam N.V. heeft onlangs met C.H. Robinson Europe B.V. een huurovereenkomst gesloten met betrekking tot de huur van kantoorruimte in gebouw Port City II, aan de Waalhaven Zuidzijde 19 te Rotterdam. De huur heeft betrekking op totaal circa 447 m2 kantoorruimte en parkeerplaatsen. Door de transactie met deze Amerikaanse toonaangevende logistieke dienstverlener is het gebouw Port City II wederom volledig verhuurd.

Port City II is een kantoorontwikkeling in de Waalhaven van het Havenbedrijf Rotterdam en maakt onderdeel uit van een project met in totaal 4 kantoorgebouwen van elk circa 8.000 m2 gericht op de maritieme sector. De kantoorgebouwen zijn met elkaar verbonden doormiddel van een houten “scheepdek” waaronder de parkeergarage is gesitueerd.

Eerder werden in Port City II transacties gerealiseerd met onder andere Evergreen, Deltalinqs, Fedex, VTG Deutschland en Kloosterboer. Doel van het Havenbedrijf Rotterdam met het project Port City is om de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven te versterken door kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte in het havengebied aan te kunnen bieden.

De verhuurder, Havenbedrijf Rotterdam N.V., werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V..