Nieuws

CallHosted huurt kantoorruimte op een prominente locatie op bedrijvenpark Rivium

CallHosted B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 429 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 3e verdieping in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

CallHosted biedt ruim 9 jaar Cloud diensten. Het dienstverlenende bedrijf houdt zich bezig met communicatie diensten in samen werking met T-Mobile.

Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting b.v.
Mayfield is een onafhankelijke Asset en Propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ca. 2 miljoen m² commercieel vastgoed.

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde CallHosted tijdens het huisvestings-traject en de huur van de kantoorruimte.