Nieuws

Centraal Invorderings Bureau B.V. huurt ca. 1.153 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw "De Rotterdam"

Centraal Invorderings Bureau B.V. huurt ca. 1.153 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw "De Rotterdam". Amundi Real Estate heeft met Centraal Invorderings bureau B.V. een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 1.153 m2 kantoorruimte gelegen op de 34e verdieping van het kantoorgebouw "De Rotterdam.

Het iconische kantoorgebouw De Rotterdam, gelegen op de Kop van Zuid te Rotterdam, biedt haar huurders alle mogelijkheden luxe en ruime hoogwaardige verdiepingsvloeren met een schitterend uitzicht over heel Rotterdam. Voor de verhuur is nog circa 5.500 m2 kantoorruimte beschikbaar. 

Centraal Invorderingsbureau B.V. (CIB) verheugt zich er ernorm op om zich met ruim 75 enthousiaste professionals op deze prachtige locatie verder te mogen ontwikkelen. CIB is een jonge en dynamische credit management organisatie. Al meer dan 10 jaar ondersteunen zij als meest innovatieve incassobureau, het bedrijfsleven met het uitvoeren van debiteurenbeheer en het incasseren van het niet (tijd) betaalde facturen.

JLL begeleidde de totstandkoming van deze transactie met L'Etoile Properties, welke optreedt voor de eigenaar, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE B.V   L'Etoile Properties is namens eigenaar verantwoordelijk voor het gehele management van het gebouw.

Huurder Centraal Invorderings Bureau werd geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.