Nieuws

Dock Gallery opent in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam

Dock Gallery heeft een huurovereenkomst gesloten inzake de huur van circa 300 m2 expositieruimte aan de Veerhaven 4 te Rotterdam. Het gebouw Veerhaven 4 is gelegen in het historische Scheepvaartkwartier en biedt uitzicht over de Maas en historische jachthaven.

Na een grondige en zeer smaakvolle renovatie heeft de Gallery de begane grond en 1e verdieping in gebruik genomen ten behoeve van expositieruimte. De ruimte is dusdanig ingericht dat de ruimte zich ook uitstekend leent voor business events. Naast de moderne en hoogwaardige kunst beschikt de Gallery over een Taschen-afdeling op de begane grond voor de verkoop van de hoogwaardige collectie kunstboeken van de wereldberoemde uitgever Taschen. Op 5 november is Dock Gallery officieel geopend door voormalig minister president en tevens kunstliefhebber Jan-Peter Balkende.

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting begeleidde deze transactie namens de verhuurder, een particuliere belegger. In het gerenoveerde gebouw is nog slechts 1 kantoorverdieping voor de verhuur beschikbaar.