Nieuws

DVB Bank verlengt huur in WTC Schiphol Airport

DVB Bank verlengt huur in WTC Schiphol Airport
DVB Bank SE heeft onlangs haar huurcontract bij WTC Schiphol Airport verlengd. DVB Bank SE huurt ca. 1.720 m² v.v.o. kantoorruimte op de 5e en 6e verdieping van de F-toren. Hiermee blijft DVB Bank SE op de Schiphol Boulevard gevestigd. De eigenaren en verhuurders van WTC Schiphol Airport zijn CBRE Global Investors (NL) B.V. en Schiphol Real Estate WTC B.V.,
 
WTC Schiphol Airport is direct verbonden met de airport terminal en hiermee ook met alle faciliteiten die de luchthaven aanbiedt, waaronder Schiphol Plaza. Het multi-tenant kantoorgebouw heeft een metrage van in totaal 56.285 m² v.v.o. Deze ruimte is verdeeld over acht verschillende kantoortorens die met elkaar verbonden zijn. Naast de faciliteiten van de luchthaven, kunnen de huurders ook gebruikmaken van de vele faciliteiten in het pand. WTC Schiphol Airport biedt onder andere een Hospitality Desk, de Fortune Bar, Juliet’s Kitchen, een Business & Conference Center, een reisbureau, game-area’s  en zelfs een stomerijservice.
 
Bij de transactie trad Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting op namens DVB Bank SE.
 
Over WTC Schiphol Airport
WTC Schiphol Airport is één van de meest exclusieve kantoorgebouwen in Nederland en heeft een directe verbinding met de terminal van de luchthaven, Schiphol Plaza en het NS treinstation. Hierdoor heeft het gebouw een unieke ligging. Door deze centrale ligging en het uitgebreide dienstenpakket van het WTC-concept, is het kantorencomplex aantrekkelijk voor internationaal georiënteerde ondernemingen van klein tot groot. In het WTC Schiphol Airport zijn bedrijven gevestigd die actief zijn in de luchtvaartsector, financiële dienstverlening en internationale (hoofd)kantoren. Het WTC biedt diverse faciliteiten zoals het WTC Business & Conference Center met vergaderruimten, The Fortune Bar, het recent verbouwde restaurant Julliet’s Kitchen, WiFi hot spots, reisbureaus, Club WTC Schiphol  en nog veel meer.
 
World Trade Center Schiphol Airport is een belegging van Schiphol Real Estate, de vastgoedonderneming van Schiphol Group, en het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.
 
Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting, 010 422 32 20 of email info@schaub.nl