Nieuws

GoHealth Clubs opent nieuwe locatie aan Posthoornstraat te Rotterdam

Impact Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met GoHealth Clubs voor een langjarige huurovereenkomst voor de Posthoornstraat 25 te Rotterdam. GoHealth Clubs huurt de gehele begane grond en entresol van kantoorgebouw de Gekroonde P. Het gehuurde omvat totaal circa 252 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Het gebouw is gelegen in het Wijnhavengebied in het Centrum van Rotterdam, nabij de Blaak.
 
Op dit moment zijn er  nog twee kantoorverdiepingen van elk 160 m2 beschikbaar. De kantoorruimten zijn gelegen op de 1e en 7e verdieping.
 
GoHealth Clubs is een snelgroeiende keten van premium clubs op het gebied van beweging en voeding. Bij GoHealth Clubs biedt men een unieke formule, laagdrempelig bewegen met een persoonlijk trainingsprogramma in combinatie met een voedingsschema. GoHealth Clubs richt op de sporter die sporten niet de leukste bezigheid vinden maar wel weten dat sport en voeding belangrijk is. GoHealth Clubs: “Ons unieke concept zorgt ervoor dat de leden maar 2 keer per week 35 minuten hoeven te trainen. Dit noemen we een HITT training waarbij we het gehele lichaam optimaal belasten en zorgen voor de meest efficiënte training prikkel voor een ieder. Dit samen onder begeleiding van een GoHealth Coach, die samen met het lid iedere training bekijkt wat de voortgang is. Wij staan zo achter onze unieke formule dat we een 90 dagen niet goed geld terug garantie bieden”.
 
GoHealth Clubs is voornemens om op korte termijn meer vestigingen te openen in de regio Rotterdam en wordt daarin, evenals bij het tot stand komen van deze transactie, geadviseerd door Lex & Co Winkelvastgoed.
 
Verhuurder Impact Vastgoed werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V., in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. De verhuur van de beschikbare kantoorruimten is tevens in handen van dit makelaarsteam.