Nieuws

Grouwels verhuurt circa 1.850 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Grouwels Vastgoed, actief als belegger in onroerend goed, heeft onlangs diverse huurovereenkomsten afgesloten voor de verhuur van totaal circa 1.850 m2 kantoorruimte in gebouwen “Galjoen” & “Clipper”, aan de Boompjes 406 – 667 te Rotterdam. Hiermee is gebouw “Galjoen“ volledig verhuurd.
 
Met Rischen Nijhuis Advocaten is een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 770 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping van gebouw Galjoen. Bespaarselectief B.V. heeft circa 350 m2 kantoorruimte gehuurd op de 2e verdieping ten behoeve van een callcenter welke zich focust op de business-to-business markt. Het betreft de 3e vestiging van Bespaarselectief. Op dezelfde verdieping is onlangs eveneens een huurovereenkomst gesloten met Stichting Mee voor circa 420 m2. Op de begane grond is een huurovereenkomst gesloten voor circa 110 m2 bedrijfsruimte ten behoeve van een Lunchroom. In gebouw “Clipper” is circa 200 m2 kantoorruimte verhuurd aan evenementenbureau Puur Events.
 
De gerenoveerde kantoorruimten maken onderdeel uit van de zeer herkenbare gebouwen “Schoener”, “Clipper” en “Galjoen” aan de Boompjes te Rotterdam. De begane grond biedt ruimte voor diverse daghoreca-, praktijk- en kantoorruimten. Op de 1e en 2e verdieping zijn kantoorruimten gelegen met een spectaculair uitzicht over de Maas, het Noordereiland, de Erasmusbrug en de Leuvehaven. Op de hoger gelegen verdiepingen bevinden zich appartementen.
 
Op dit moment is er nog circa 1.115 m2 kantoorruimte beschikbaar in “Gebouw Clipper”. De verhuur is in handen van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.. De verhuurder, werd bij het tot stand komen van alle huurtransacties geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.. Rischen Nijhuis Advocaten werd geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting.