Nieuws

Grando en Piet Klerkx verlengen huur in Woonmall Alexandrium

De Mandemakers Groep heeft ten behoeve van de formules Grando Keukens & Bad en Piet Klerkx een nieuwe huurovereenkomst gesloten met betrekking tot de Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Beide formules zijn al vele jaren in het populaire woonwinkelwarenhuis gevestigd. Met deze transactie wordt de huur van deze vestigingen weer langdurig verlengd.

De huurverlenging heeft in totaal betrekking op ruim 5.800 m2 winkelruimte. Hiervan heeft Piet Klerkx met circa 4.850 m2 winkeloppervlak het merendeel in gebruik. De woonspecialist is daarmee één van de grootste winkels binnen de Woonmall Alexandrium. Grando Keukens & Bad heeft de overige 950 m2 winkelruimte in gebruik.

Woonmall Alexandrium is hét lifestyle middelpunt in de regio Groot Rijnmond. Met ruim 60.000 m2 biedt de overdekte Woonmall onderdak aan meer dan 55 woon gerelateerde winkels. Hiervan bestaat het merendeel uit landelijke en internationale formules, zoals Goossens, KVIK, Piet Klerkx, Grando, Tempur, Swiss Sense, Beter Bed, De Bommel Meubelen, Montel, Sanders, Lederland, Keukenkampioen en Rofra Home . Ook zijn er diverse horeca gelegenheden in de Woonmall te vinden en is er met ruim 900 parkeerplaatsen ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

De verhuurder, een particuliere belegger, is bij het tot stand komen van de huurverlenging geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.