Nieuws

JANSSEN AIR & OCEAN HUURT KANTOORRUIMTE IN VEERHAVEN

Janssen Air & Ocean heeft per 1 december een huurovereenkomst afgesloten voor circa 184 m2 kantoorruimte op de 3e verdieping alsmede 45 m2 archiefruimte in de kelder van het gerenoveerde kantoorgebouw aan de Veerhaven 4 te Rotterdam. Het pand is gelegen in het historische Scheepvaartkwartier en biedt uitzicht over de Veerhaven en Kop van Zuid. 

Janssen Air & Ocean is opgericht in 1877 en is met ruim 139 jaar ervaring uitgegroeid tot een betrouwbare full-service logistieke dienstverlener. Inmiddels beschikt Janssen Air & Ocean over diverse kantoren op logistieke knooppunten zoals Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Venlo. 

Het gebouw Veerhaven 4 is in 2014 verworven door een particuliere belegger die het pand zeer grondig heeft gerenoveerd. Bij aankoop van het pand had de eigenaar de uitdaging om de (aankomende) leegstand van circa 75% in te vullen. Met de verhuur aan Jansen Air & Ocean is het object weer volledig verhuurd. In de afgelopen periode werden onder meer transacties met DOCK Gallery, TW3 Makelaars en Tysma Lems gerealiseerd.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij al deze transacties geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.