Nieuws

Ruim 4700m2 bedrijfs-/kantoorruimte verhuurd in april

De afgelopen maand heeft Schaub & Partners weer veel leuke transacties tot stand kunnen brengen. Van kantoorruimtes in monumentale panden tot bedrijfshallen. Er zijn enkele objecten uitgelicht.

Maasstraat 9-11  “Maze Building”

ShipX is begin april ingetrokken in dit turn-key kantoorpand “Maze Building” aan de Maasstraat 9 - 11 te Rotterdam. ShipX is gespecialiseerd in maritieme Big Data. Uit deze data kan informatie worden gehaald waarmee allerlei processen in de haven geoptimaliseerd kunnen worden. Kantoorgebouw de Maze Building is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en biedt hoogwaardig ingerichte kantoorruimten. Er zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar in de Maze building. Klik hier om naar de Maze building te gaan.

Zevenkampse Ring 340

Kinderdagverblijf Njoy verzorgt professionele kinderopvang. Het object aan de Zevenkampse Ring stelt hen in staat om  een 2e vestiging in Rotterdam te openen ten behoeve van buitenschoolse opvang. In totaal huurt Njoy circa 325 m2 bedrijfsruimte. Naast het filiaal aan de Dinkel in Rotterdam en  een filiaal in Zoetermeer is dit het 3e filiaal. Het volledige object is verhuurd. Wel is er nog kantoorruimte beschikbaar aan de Zevenkampse ring 342. Klik hier om naar de Zevenkampse ring 342 te gaan.

Zevenkampse ring verhuurd

 

Linschotenstraat 20 B

CargoCare solutions (CCS) is een innovatief bedrijf in het werkveld van vrachtapparatuur voor zeegaande schepen. CCS heeft de bedrijfsruimte gehuurd aan de Linschotenstraat ten behoeve van een werkplaats voor scheepshydrauliek. CargoCare Solutions huurt totaal circa 455 m2 bedrijfsruimte en 125 m2 kantoorruimte. Het volledige object is verhuurd.

 

Maaskade 44 “Noorderlicht”

Tandartspraktijk Mondzorg Erasmus heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 305 m2 praktijkruimte op de hoek Maaskade/Willemsbrug.   In het complex zijn nog diverse kantoor en praktijkruimte beschikbaar vanaf circa 80 m2 tot circa 870 m2. Klik hier om naar het Noorderlicht te gaan.

Noorderlicht verhuurd

Andere verhuurde objecten in Rotterdam

Naast voorgenoemde verhuringen hierbij nog een kleine greep uit onze transacties van afgelopen maand: Tweelingenstraat 80-82 (Stichting Raeger, 325 m2); Dillenburgstraat 11 (Verloskundige aan de Maas, 140 m2); Stephensonstraat 2 (OC Classic Cars 2.400 m2); Schulpplein 15 (MMS Infratechniek 490 m2) en de Westersingel 92 (Fortis Batavia 80  m2).