Nieuws

ZIM Shipping huurt 600 m2 kantoorruimte in Waalhaven

Onlangs heeft Accres Real Estate B.V. met de internationale zeevrachtvervoerder ZIM Integrated Shipping Services een langdurige huurovereenkomst gesloten met betrekking tot de huur van circa 600 m2 kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen aan de Waalhaven Zuidzijde 12 te Rotterdam.

Door deze transactie is er nog slechts 350 m2 kantoorruimte beschikbaar op de begane grond. De overige kantoorruimten van het circa 3.500 m2 omvattende kantoorgebouw zijn volledig verhuurd aan diverse logistieke dienstverleners zoals Herfurth, Cargo-partner Network, Eusu Logisitics en Cargow. 

 

Huurder ZIM is een Israëlische internationale zeevrachtvervoerder en behoord tot één van de 20 grootste transportondernemingen ter wereld. Deze beursgenoteerde scheepvaartonderneming heeft kantoren over de hele wereld.

Verhuurder Accres Real Estate N.V. is een private vastgoedonderneming gevestigd in Amsterdam en richt zich op het asset management, investeren en herontwikkelen van vastgoed in Nederland. De verhuurder is gedurende het gehele verhuurproces geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.