Nieuws

Laurens zorg start verkoop 4 gebouwen in Rotterdam

Namens zorginstelling Laurens start Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting op korte termijn met de openbare verkoop van 4 (beleggings)objecten in Rotterdam en omgeving. De gebouwen worden separaat van elkaar aangeboden.

Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel
Het betreft een langjarig verhuurd woon-/zorgcomplex aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel, totaal groot circa 2.300 m2.

Nieuwe Binnenweg 29 te Rotterdam
Tevens wordt er een uniek monumentaal gebouw in het centrum van Rotterdam verkocht. Dit betreft een verhuurde winkelruimte (circa 250 m2) in combinatie met bovenliggende kantoorruimte (circa 410 m2) aan de Nieuwe Binnenweg 29 te Rotterdam. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree en zal vrij van huur worden opgeleverd.

Sandelingplein 6 en Herkingenstraat 8 te Rotterdam

Daarnaast omvat de verkoop een tweetal solitaire kantoorgebouwen die voorheen in gebruik waren als wijklocatie voor Thuiszorg Rotterdam. Dit betreft een kantoorgebouw van circa 595 m2 aan het Sandelingplein 6 te Rotterdam alsmede een kantoorgebouw van circa 760 m2 aan de Herkingenstraat 8 te Rotterdam. Beide objecten zijn vrij van huur.

Laurens Zorg wordt gedurende het gehele verkoopproces geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.

Voor vragen en/of toelichting kunt u zich wenden tot:

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting

De heer M.J. de Peuter

010-4223220

m.depeuter@schaub.nl