Nieuws

Libertas Advocaten huurt kantoorruimte in Scheepvaartkwartier

Libertas Advocaten heeft een huurovereenkomst gesloten met Maatschap Parkzicht voor de huur van de parklaan 46 te Rotterdam. In totaal huurt Libertas Advocaten circa 182 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping, circa 24 m2 archiefruimte en een eigen parkeerplaats. De Parklaan is gelegen in het Scheepvaartkwartier nabij "Het Park" en kenmerkt zich door de historische en statige panden. Maatschap Parkzicht is tevens eigenaar van de Parklaan 44, met de komst van Libertas Advocaten zijn de panden aan de Parklaan 44-46, totaal circa 1.300 m2 weer volledig verhuurd.

 

Libertas Advocaten is een advocatenkantoor dat zich focust op zowel bedrijven als particulieren die worden geconfronteerd met vraagstukken op het terrein van compliance, toezicht, fiscaal recht en strafrecht.

 

Profound Asset Management is verantwoordelijk voor het asset management en levert hoogwaardig fund- en assetmanagement voor Nederland(se) vastgoed(portefeuilles) en vastgoedfondsen, zowel voor particuliere als voor institutionele beleggers.

 

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder bij het gehele verhuurtraject en het tot stand komen van de huurovereenkomst.