Nieuws

LOOIJE PROPERTIES KOOPT BEDRIJFSPANDEN

W.F. Looije Properties B.V. heeft eind december 2020 twee bedrijfspanden toegevoegd aan haar vastgoedportefeuille. Verkoper van beide panden is Stichting Laurens.

Het eerste pand betreft een verhuurd woon/zorgcomplex aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel. Huurder van het gebouw is de Parnassia Groep. Parnassia is een van de grootste GGZ instellingen van Nederland en levert jaarlijks psychiatrische zorg aan meer dan 180.000 patiënten.

Het pand omvat totaal circa 2.600 m2 en beschikt over diverse behandelruimten alsmede 42 éénpersoons slaapkamers met eigen sanitair. De kamers zijn verdeeld over 8 afdelingen die allen beschikken over een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en wasruimte. Uniek is de binnentuin van bijna 1.000 m2 waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Het tweede bedrijfspand betreft een vrijstaand kantoorobject aan het Sandelingplein 6 te Rotterdam. Het gebouw is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de drukke Strevelsweg. Totaal omvat dit gebouw object circa 596 m2, verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Het pand is vanaf heden beschikbaar voor de verhuur.

W.F. Looije Properties B.V. is bij beide transacties geadviseerd door Notariskantoor Bussink en Ally Property Rentals.

Verkoper Stichting Laurens werd gedurende het gehele verkoopproces begeleid en geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.