Nieuws

MSB Matrassen & Boxsprings huurt winkelruimte aan de Schinkelse Baan 1 te Capelle aan den IJssel

MSB Matrassen & Boxsprings huurt ca. 372 m2 winkelruimte op de begane van het verzamelgebouw “Schinkelse Poort” op het bedrijventerrein “Capelle XL”  gelegen aan de Schinkelse Baan 1 te Capelle aan den IJssel.

De begane grond is voorheen in gebruik geweest als kantoorruimte en zal na diverse aanpassingen, waaronder het aanbrengen van een nieuwe pui, uitstekend geschikt zijn ten behoeve van winkelgebruik. Deze invulling past hiermee uitstekend op het bedrijventerrein “Capelle XL” waar reeds diverse woon gerelateerde winkels zijn gevestigd.

MSB Matrassen & Boxsprings is een familiebedrijf dat aan de Schinkelse Baan de tweede vestiging zal openen, de eerste vestiging is in Utrecht te vinden. MSB is gespecialiseerd in het fabriceren en verkopen van boxspings, matrassen en toppers.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij het tot stand komen van de transacties geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.. Voor de verhuur is op dit moment nog circa 150 m2 kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping.