Nieuws

Nepocon huurt circa 700 m2 kantoorruimte in Schiedam

Ingenieursbureau Nepocon gaat zich vestigen in het kantoorgebouw aan de Sandvikstraat 35 te Schiedam en huren daar circa 700 m2 kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping alsmede tien op eigen terrein gelegen parkeerplaatsen. 

Nepocon is gespecialiseerd in het bedenken en het creëren van technische oplossingen op het gebied van civiele en bouwtechnische constructies, waterbouw en watermanagement. De verhuizing naar de Sandvikstraat is voor Nepocon een belangrijke zet en zal gepaard gaan met het samenvoegen van twee kantoren welke nu gevestigd zijn in Vlaardingen en Schiedam.

Het kantoorgebouw dat naast de A20 is gelegen aan de Sandvikstraat/Brauwweg is voorzien van een begane grond met zeven verdiepingen en heeft de bestemming kantoor. Tevens zijn er zowel buiten als binnen in de parkeergarage parkeerplaatsen beschikbaar.

Het kantoorgebouw is bijna in zijn volledigheid verhuurd op de 4e verdieping na.  Hier kan nog aaneengesloten circa 1.040 m2 kantoorruimte worden gehuurd met parkeerplaatsen.

Verhuurder, een particuliere belegger, werd gedurende het gehele verhuurtraject geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.