Nieuws

Raeger Autismecentrum huurt kantoorruimte aan de Tweelingenstraat 80-82 in Rotterdam

Raeger autismecentrum heeft een overeenkomst gesloten betreffende de huur van het pand aan de  Tweelingenstraat 80 – 82 in Rotterdam. Raeger huurt het gehele pand van in totaal 325 m2. Het pand biedt hiermee ruimte voor tenminste 3 behandelgroepen.

Raeger autismecentrum

Bij Raeger autismecentrum worden kinderen met een autisme spectrum stoornis behandeld en begeleid. Het centrum heeft als uitgangspunt om hun zelfredzaamheid en autonomie te bevorderen. Het doel is om deze kinderen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren en zo mogelijk door te laten stromen naar een vorm van onderwijs of dagbesteding. Kijk voor meer informatie op www.raeger.nl.

Bereikbaarheid van de Tweelingenstraat

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend, zowel per auto als via het openbaar vervoer. De kantoorruimte is op enkele minuten gelegen van de rijkswegen A20 en A16 waardoor alle Randstedelijke gemeenten uitstekend bereikbaar zijn. Op loopafstand is metrostation Oosterflank gelegen met een directe verbinding naar onder andere Rotterdam centrum. Op loopafstand is tevens NS intercitystation Alexander gelegen, waarvan een frequente verbinding is tussen Rotterdam CS en Utrecht CS. De kantoorruimte is zeer gunstig gelegen in de wijk Oosterflank, direct bij een entree van winkelgebied Alexandrium.

De transactie

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting begeleidde deze transactie namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Bekijk de video van de Tweelingenstraat 80 - 82 in Rotterdam

Contact met Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting

Helaas is dit object al verhuurd. Als u op zoek bent naar een bedrijfspand in de regio Rotterdam, neem dan een kijkje naar ons aanbod. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen of bel naar 010-422 32 20.