Nieuws

Sani-Dump sluit langdurige huurovereenkomst aan de Stadionweg 37 B te Rotterdam

Sani-Dump sluit een langdurige huurovereenkomst met betrekking tot het object aan de Stadionweg 37B ter grootte van ca. 1.500 m2 bedrijfsruimte met acht eigen parkeerplaatsen welke is gelegen op een steenworp afstand van Stadion Feijenoord.

Met 44 vestigingen in Nederland is de franchise-organisatie Sani-Dump de grootste badkamer outlet met A-merken van Nederland, hiernaast zal er ook ruimte zijn om de keuken variant “Küchen-Dump” op locatie te exploiteren. Door het huren van de Stadionweg 37B wordt de positie in de regio op lange termijn van Sani-Dump Rotterdam verstevigd.

Het pand aan de Stadionweg 37B heeft in 2017 een grootschalige renovatie ondergaan waar de focus voornamelijk lag op het verduurzamen van het pand. Verder is de omliggende infrastructuur in de loop der jaren voortdurend ontwikkeld en verbeterd om de stroom van verkeer en bezoekers te accommoderen. Dit omvat onder andere verbeteringen aan de weg, parkeerfaciliteiten en openbaarvervoerverbindingen. Tot slot staat de gebiedsontwikkeling Feijenoord City naast de deur op de planning waar voornamelijk woningen maar ook bedrijvigheid als onder andere horeca wordt ontwikkelt.

Verhuurder, een particuliere belegger, werd gedurende het gehele verhuurtraject geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.