Nieuws

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting verstevigt positie met overname Van Splunter Bedrijfshuisvesting

De Rotterdamse vastgoedexpert Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting breidt met de overname van Van Splunter Bedrijfshuisvesting verder uit in de regio Groot-Rotterdam. Per 1 oktober 2018 gaat Van Splunter Bedrijfshuisvesting deel uitmaken van het team van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting aan Westplein 5. De overname is een logische vervolgstap binnen de strategie van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting om de positie verder te versterken.

 

Versterkte positie in de regio Rotterdam

In 2014 werd Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting overgenomen door Maurits de Peuter met de gedachte om het bedrijf uit te bouwen naar een prominente speler op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. De afgelopen jaren heeft hij samen met zijn team Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting naar een hoger niveau weten te tillen. De overname van Van Splunter Bedrijfshuisvesting past volledig binnen de groeiambities van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting. De Peuter: “Met de overname van Van Splunter Bedrijfshuisvesting weten wij verdere invulling te geven aan onder meer de versterking van onze lokale positie. Ik verheug mij erop om samen met dit professionele team mooie resultaten te gaan realiseren en onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.”

 

Ronald van Splunter, van Van Splunter Bedrijfshuisvesting, ziet een enorme meerwaarde in de samenvoeging: “In 2004 zijn wij gestart met ons kantoor en uitgegroeid tot een gerenommeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Na diverse jaren vol enthousiasme, wordt het tijd voor een nieuwe stap om de portefeuille verder uit te bouwen. 

Door de visie van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting zijn wij geïnspireerd om samen onder de naam Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting verder te gaan, en zien wij er naar uit om de krachten te bundelen om een zo optimaal mogelijk resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen”.

 

Veranderingen

De overname brengt geen aanzienlijke veranderingen met zich mee. Voor klanten en relaties blijven contactpersonen hetzelfde. Enkel het bezoekadres van Van Splunter Bedrijfshuisvesting verplaatst zich twee deuren verder, naar het pand van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.