Nieuws

Stichting Laurens verhuurt circa 730 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Stichting Laurens heeft met twee recente verhuurtransacties circa 730 m2 kantoorruimte verhuurd aan de Nieuwe Binnenweg 33 te Rotterdam, in het oorspronkelijk rooms-katholieke verpleeghuis en in inmiddels tot ‘’Huize Antonius’’ omgedoopte monumentale gebouw. De twee nieuwe huurders zijn beide actief in de zorg-/maatschappelijke dienstverlening.

Psychologiepraktijk Sane huurt circa 395 m2 bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Psychologiepraktijk Sane biedt psychologische behandelingen, onderzoek en trainingen aan volwassenen en ouderen in de regio Rijnmond.

Daarnaast huurt Care to Change circa 335 m2 kantoorruimte verdeeld over de tweede en de derde verdieping. Care to Change is een GGZ instelling voor generalistische basis GGZ en specialistische GGZ. Zij bieden multidisciplinaire ondersteuning aan mensen die vastgelopen zijn en angst, somberheid en/of boosheid niet (meer) kunnen hanteren.

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde en begeleidde de verhuurder, Stichting Laurens, bij de verhuur van de kantoorruimten. Met deze transacties is het volledige gebouw verhuurd.