Nieuws

TW3 breidt kantoor Rotterdam uit

TW3 Marketing & Strategie Makelaardij breidt haar dienstverlening vanuit het huidige kantoor aan de Veerhaven 4 te Rotterdam per medio december aanzienlijk uit. Om de verdere groei van TW3 te kunnen realiseren is er recent door TW3 een nieuwe huurovereenkomst met betrekking tot de huidige locatie gesloten. In totaal huurt TW3 circa 480 m2 kantoorruimte, waarvan circa 295 m2 kantoorruimte een uitbreiding betreft en circa 185 m2 een huurverlenging.

TW3 is sinds de renovatie van het gebouw in 2016 op deze locatie gevestigd. Door de huidige uitbreiding beschikt TW3 vanaf medio december 2021 naast fors meer ruimte tevens over een eigen entree op de begane grond en veel zichtbaarheid.

TW3 Marketing & Strategie Makelaardij is specialist in makelaardij, strategie en marketing op het gebied van met name nieuwbouwprojecten van woningen.  Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouwwoningen is TW3 de verbindende factor tussen bouwbedrijf, projectontwikkelaar en de koper of huurder.

De verhuurder, een particuliere belegger, is gedurende het gehele verhuurproces geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.