Nieuws

Woonbron verhuurt 1.400 m2 op het Leerpark te Dordrecht

Stichting Woonbron heeft circa 1.400 m2 commerciele ruimte verhuurd op het Leerpark te Dordrecht. Het betreft een viertal huurtransacties met verschillende huurders. 

Sport Centrum Alblasserwaard heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 395 m2 bedrijfsruimte op de begane grond. De kleinschalige vrouwensportschool Femme-Vitaal huurt ca. 221 m2 bedrijfsruimte. Het Da Vinci College heeft een overeenkomst gesloten voor ca. 572 m2 bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Tenslotte is er met Fresh & Tasty for Students, een lunchroom, een huurovereenkomst gesloten voor ca. 215 m2 bedrijfsruimte. De commerciele ruimten in de plint van deze nieuwbouwontwikkeling zijn met deze transacties volledig verhuurd.

Het Leerpark is een initiatief waarbij de gemeente, scholen voor middelbaar en beroepsonderwijs, bedrijven en woningcorporatie Woonbron samenwerken in een duurzame en innovatieve combinatie van wonen, leren, werken en ontspannen.

De verhuurder werd bij het tot stand komen van de transacties geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.