Nieuws

Zorgpartijen kiezen voor Noordereiland

Rotterdam

Nieuwe verhuurtransacties 

Onlangs zijn er twee nieuwe langjarige huurovereenkomsten gesloten voor het gebouw “Noorderlicht” op het Noordereiland te Rotterdam. In totaal is er circa 615 m2 praktijkruimte verhuurd aan Spine Expert Centre en Mondzorg Erasmus.

Spine Expert Centre Regio Zuidwest huurt circa 310 m2 ten behoeve van een behandelcentrum gericht op medische en specialistische zorg met betrekking tot rugklachten. Mondzorg Erasmus huurt totaal 305 m2 ten behoeve van een tandartsenpraktijk.  

Beschikbare kantoor-/praktijkruimte op Noordereiland

In het gebouw is tevens het Buurtzorgpension Noordereiland (circa 1.000 m2) gevestigd, een initiatief van Stichting Buurtzorg. Met deze verhuurtransacties wordt verdere invulling gegeven aan het creëren van een zorgcluster op het Noordereiland.  In het gebouw, gelegen aan de voet van de Willemsbrug, zijn nog enkele praktijk-/kantoorruimten beschikbaar vanaf 110 m2 tot 866 m2. 
 
De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. in collegiale samenwerking met EyeOnProperty.  

Vragen over dit object?

Voor vragen en/of toelichting over dit of een ander object kunt u zich wenden tot Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting (010-4223220) of info@schaub.nl. Of ga naar het overzicht van het volledige aanbod van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.