Weissenbruchlaan 168, Rotterdam

Kenmerken

Wijk
Hillegersberg Noord
Postcode
3054 LS Rotterdam
Object type
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
81m²
Units vanaf
81m²
Verdiepingen
2
Front breedte
1100

Download Brochure


Omschrijving

Betreft
Winkelruimte aan de Weissenbruchlaan in Hillegersberg. Op de beste en herkenbare hoeklocatie van het kernwinkelgebied van Hillegersberg tegenover de Bergse Voorplas.
De winkel met ondergelegen hoog souterrain heeft nog de authentieke bankkluizen van de ABN Bank en is ideaal gelegen op de hoek van de Weissenbruchlaan met de Streksingel. Onder het stuukplafond zit een mooie hoge jaren 60 betonconstructie.

Uw klanten lopen droog en in de schaduw onder de permanent verlichte luifel. Er schijnt geen direct zonlicht in de etalage dus verkleuren uw artikelen niet.

De aantrekkelijke sfeer van het compacte, aan de Bergse Voorplas gelegen winkelgebied met ca. 140 winkels, wordt bepaald door haar zeldzame mix. In, vaak vooroorlogse, panden vindt u hier nog de lokale ondernemers zoals slagers, (banket) bakkers, ijzerwarenwinkel, restaurants, boekwinkel en mode, samen met de top van retail Nederland. Ook Health en Beauty is vertegenwoordigd.

Een selectie:

Artu Napoli, Rituals, Leeser, Primera, Douglas, Juwelier Fred Helmer, Van den Assem, Kool Optiek, Pauw , Purdey, ICI Paris, Studio KroonbergsKarthaus, Country House, L’Altra Donna, Peter Akkerman Eye Fashion, Cordaro, Banketbakkerij Winkelman en Slagerij Tol, Vishandel de Dukdalf, Ekoplaza, Grapedistrict maar ook Jachthaven Donkers. Albert Heijn XL, Dirk en HEMA.

Als horeca onder andere Lunchroom/Ijssalon Talamore, Juffrouw van Zanten, Abrazo, Facet, Cafe van Eijk en Lebbink, La Salute en Gauchos/Winebar Mendoza aan de Plas.


Oppervlakte/indeling
Winkelruimte: circa 81 m² Winkelruimte
Frontbreedte circa 11 meter (8 meter Weissenbruchlaan en 3 meter Streksingel)
 
Souterrain: circa 55 m² op stahoogte met pantry en bankkluizen


Parkeren
In het gebied geldt een Stop & Shop parkeerregeling waar tegen de laagste tarieven kan worden geparkeerd. Achter de winkel ligt het HEMA parkeerterrein met 80 plaatsen.

De winkel heeft de meeste parkeerplaatsen per m² in het gebied naast zich vanwege de 2-zijdige parkeermogelijkheid voor de deur, aan de Weissenbruchlaan en de Streksingel.

Locatie/bereikbaarheid
Winkelruimte in gebouw Plaszicht. Op de beste en herkenbare locatie in het kernwinkelgebied van Hillegersberg tegenover de Bergse Voorplas. Gelegen naast grote Douglas die 2 winkels heeft doorgebroken.

De aantrekkelijke sfeer van het compacte, schitterend aan de Bergse Voorplas gelegen winkelgebied met ca. 140 winkels, wordt bepaald door haar zeldzame mix. In, vaak vooroorlogse, panden vindt u hier nog de lokale ondernemers zoals slagers, (banket) bakkers, ijzerwarenwinkel, restaurants, boekwinkel en mode samen met de top van retail Nederland en ook Health en Beauty.

Opleveringsniveau
Het object wordt leeg en ontruimd in casco staat verhuurd. Echter de winkel heeft een binnenafwerking van hoge kwaliteit, die gratis in gebruik wordt gegeven aan opvolgend huurder, die hiervoor verantwoordelijk is en betreft de navolgende zaken.

- Alarminstallatie
- Vloerafwerking
- Stuukplafonds
- Beveiligingshek
- Verwarming
- Airco unit
- Toilet
- Pantry; 1 op begane grond en 1 in de kelder.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar. Flexibiliteit is bespreekbaar.

Huurprijs
€ 2.295,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
Een verrekenbaar voorschot van € 195,-- per maand (exclusief BTW) ten behoeve van de levering van de volgende zaken en diensten:
- Voorschot stookkosten, indien van toepassing
- Onderhoud, precario en electragebruik luifel
- Administratiekosten (5%) over de leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Branchering
De verhuurder is eigenaar van een groot aantal winkels in het winkelgebied. Verhuurder hecht grote waarde aan een goede balans en selecteert kandidaten op basis van de sfeer en kwaliteit die de invulling aan het gebied toevoegt. Er is een actieve ondernemersvereniging (BIZ) in het gebied die promotie en activiteiten organiseert. Vergunning plichtige horeca is niet toegestaan.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, prijspeil 1 november 2023, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Dit betekend dat er BTW over de huurprijs in rekening wordt gebracht. Indien een met BTW belaste verhuur niet mogelijk is zal de huurprijs worden verhoogd met een nader te bepalen bedrag. Over de servicekosten is ten alle tijden BTW verschuldigd.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Winkelruimte in de zin van 7:290 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto betalingsverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

BIZ
Er is een BIZ actief waar elke ondernemer in het gebied aan deelneemt. De kosten hiervoor bedragen € 550,- per jaar.

Kenmerken

Overdracht

Servicekosten
€ 195
Status
Verhuurd

Bouw

Object type
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
81m²
Units vanaf
81m²
Verkoopoppervlakte
81m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Welstandklasse
A1

Documenten

Locatie

[ { "lat": 51.957343, "lng": 4.4966594, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare objecten

Verhuurd
Groene Hilledijk 240 A
3074 AD Rotterdam
175m² Winkelruimte |

Verhuurd
Pannekoekstraat 99 A
3011 LD Rotterdam
82m² Winkelruimte |

Willemskade 16 b
3016 DL Rotterdam
138m² Kantoorruimte | € 33.000 p.j.