Westblaak 33, Rotterdam

Kenmerken

Wijk
Cool
Postcode
3012 KD Rotterdam
Object type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1957
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
710m²
Units vanaf
710m²
Verdiepingen
1

Download Brochure


Omschrijving

Betreft:
Een representatieve kantoorruimte van circa 710 m2 op de 2e verdieping van het Grotiushuis gelegen aan de Westblaak 33 te (3012 KD) Rotterdam. Het in 1957 door architect Bakker ontworpen Grotiushuis is een typisch wederopbouw kantoorgebouw en kenmerkt de zich door de architectuur uit deze periode. Inmiddels is het pand aangewezen als gemeentelijk monument.

Ligging / Bereikbaarheid
Het Grotiushuis is gelegen aan de Westblaak, midden in het centrum van Rotterdam. Winkels, horeca en overige voorzieningen zijn allen binnen handbereik.

De Westblaak is daarnaast één van de hoofdverkeeraders van Rotterdam en ligt in het verlengde van de Blaak en Rochussenstraat. Deze zeer centrale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend, op circa 200 meter afstand is openbaar vervoersknooppunt Beurs gelegen. Hier treft u onder meer diverse Metroverbindingen, Tram- en Buslijnen.

Oppervlakte / indeling :
2e verdieping : ca. 710 m2 kantoorruimte

Parkeren:
Op loopafstand zijn diverse parkeergarages gelegen, eventueel kunnen hier abonnementen worden afgesloten. Daarnaast kan er langs de openbare weg (tegen betaling) geparkeerd worden.

Kenmerken & voorzieningen:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder meer voorzien van:
- Ruime centrale entree met 3 liften;
- Stadsverwarming middels radiatoren;
- Mechanische afzuiging;
- Te openen ramen;
- Aanwezige scheidingswanden;
- Aanwezige vloerbedekking;
- Intercominstallatie;
- Databekabeling aangesloten op patchkast;
- Pantry met inbouwapparatuur;
- Gescheiden toiletgroepen;
- Brandmeldinstallatie;
- Alarminstallatie;
- Brandslanghaspels;
- Kabelgoten;
- Diverse plafondpanelen;
- Aanwezige meubilair*;

De met een “*” aangeduide componenten worden ter overname aangeboden door verkoper c.q. gebruiker(s) van het pand.


Kadastrale gegevens:

Gemeente Rotterdam 4e afdeling
Sectie AG
Nummer 1211
Appartementsindex A9
Eigendomssituatie Volle eigendom
Monumentenstatus Gemeentelijk Monument

Koopsom:
€ 699.000,-- kosten koper.

VVE:
De bijdrage aan de Verenging van Eigenaren bedraagt € 4.673,-- per kwartaal. Het voorschot warmte/stookkosten bedraagt € 2.550,-- per kwartaal.

Milieu:
Het is aan verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het door koper beoogde gebruik of die zou kunnen leiden tot de verplichting tot schoning van de onroerende zaak dan wel het nemen van andere maatregelen. Tevens is het verkoper niet bekend dat er een ondergrondse tank voor het opslaan van (vloei)stoffen aanwezig is. Het is verkoper niet bekend dat er asbest in of aan het pand is verwerkt.

Aansprakelijkheid:
Van koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek heeft ingesteld naar het onroerend goed dan wel dat hij dit onderzoek bewust achterwege heeft gelaten en dat koper welbewust de daaraan verbonden risico’s zonder enig voorbehoud of enig aanspraak jegens verkoper en/of eigenaar aanvaardt. Verkoper en/of eigenaar verlenen geen enkele garantie ten aanzien van onder andere het gebruik, de staat van het verkochte waaronder tevens wordt verstaan de aanwezigheid van verontreiniging van de bodem, ondergrond en/of grondwater en de aanwezigheid van asbest in het opstal. Koper vrijwaart verkoper en/of eigenaar voor aanspraken.

Koopovereenkomst:
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zal de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten van tenminste 10 % van de koopsom aan het notariskantoor.

Kosten:
Alle kosten, alsmede de verschuldigde overdrachtsbelasting, verband houdende met de op te stellen voorlopige koopovereenkomst en akte van levering zijn voor rekening van koper. Mogelijk voordeel overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkoper.
Notariskantoor:
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

Datum overdracht:
In overleg, kan spoedig.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Object type
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
710m²
Units vanaf
710m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, Toilet, Pantry, verwarming, kamerindeling

Locatie

[ { "lat": 51.9174897, "lng": 4.4780075, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms